Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio knjigu NICOLE MAY: NAĐIMO SE U COCKLEBERRY BAYU

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 22. 11. do 12.00 sati portal politika+ i V.B.Z. organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju jedan primjerak knjige NICOLE MAY: NAĐIMO SE U COCKLEBERRY BAYU.

 

DOBITNICA NAGRADNOG NATJEČAJA JE: Neda Mlinarić Stubičke Toplice.

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Dobitnik/dobitnica nagradnog natječaja knjigu će dobiti poštom na kućnu adresu, a zbog dostave važno je navesti broj telefona/mobitela.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove roman kojemu je posljednja uspješnica Nicole May: Nađimo se u Cockleberry Bayu nastavak??

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

vbz-logo-novi_BOJA_72

 

V.B.Z.

Velikopoljska 12

10 010 Zagreb

tel. 01 6235 419

fax. 01 6235 418

e-mail: [email protected]

www.vbz.hr

 

 

 

V.B.Z. PREDSTAVLJA

 


 

Nicola May

  

Nađimo se u Cockleberry Bayu

 

 

 Junaci bestselera Mali dućan u Cockleberry Bayu ponovno su s nama: novopečeni supružnici Rosa i Josh, mlada mama Titch, Mary, Jacob, Sheila i, naravno, Hot, Rosin obožavani jazavčar. Njihovi su životi ispre­pleteni u ovom romanu o ljubavi, povjerenju, odanosti i osjećajima.

Rosa, koja je nedavno izgovorila sudbonosno „da“ ljubavi svoga života, Joshu Smithu, vlasnica je dućana za kućne ljubimce u pitoresknom Cockleberry Bayu, gradiću na engleskoj obali. Dućan sjajno posluje, a Rosa je sretna i zadovoljna jer napokon živi punim plućima okružena ljudima koje voli i koji vole nju. No, nažalost, u životu ne ide uvijek sve kako bismo željeli. Jedna nesmotrena poruka, i vjera u ljubav i odanost opasno je poljuljana jer Rosa sumnja da njezin muž ima ljubavnicu...

Krhka i nesigurna, Rosa je prisiljena suočiti se sa svojim strahovima, ovisnošću i ljubomorom, a njezinu nesigurnost još više podgrijavaju spletkama skloni mještani Cockleberry Baya, misteriozni požar i Titc­hina grozničava potraga za ocem njezina bolesnoga sina.

Nakon svjetskog uspjeha s knjigom Mali dućan u Cockleberry Bayu, prvom iz serije romana o Cockleberry Bayu, idiličnom gradiću na engleskoj obali, britanska spisateljica romantičnih komedija Nicola May u ovoj nas knjizi vodi na još jedno neizvjesno putovanje do samootkrivanja.

 

 

 

 

 

 

  

Biblioteka: Ambrozija

Urednica: Koraljka Penavin

Prevoditeljica: Ana Knežević

Godina izdanja: 2021.

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 348

 

ISBN 978-953-52-0416-9

(meki uvez)

 

ISBN 978-953-52-0417-6

(tvrdi uvez)

 

Cijena MU: 129,00

Cijena TU: 169,00

 


 

 

vbz-logo-novi_BOJA_72

 

V.B.Z.

Velikopoljska 12

10 010 Zagreb

tel. 01 6235 419

fax. 01 6235 418

e-mail: [email protected]

www.vbz.hr

 

 

 

V.B.Z. PREDSTAVLJA

 


 

O autorici

 

Nađimo se u Cockleberry Bayu deseti je roman nagrađivane britanske autorice Nicole May i nastavak bestselera Mali dućan u Cockleberry Bayu. Nicola voli pisati o ljubavi, životu i prijateljstvu na realističan način, opisujući svoje romane kao „pomaknuto žensko štivo“.

Nicola živi u blizinu glasovitog dvorca Windsor, sa svojim crno-bijelim mačkom Stanom, spašenim iz azila, a njezini su hobiji gledanje romantičnih filmova, lov na rakove u južnom Devonu, jedenje zobenih kolačića i uživanje u jahanju na poznatom britanskom trkalištu Ascot.

Više o Nicoli May saznajte na www.nicolamay.com. Možete je pratiti na Twitteru (@nicolamay1) i Instagramu (author_nicola), a ima i stranicu na Facebooku.

 

 

 

  

Biblioteka: Ambrozija

Urednica: Koraljka Penavin

Prevoditeljica: Ana Knežević

Godina izdanja: 2021.

Format: 14 x 20 cm

Broj stranica: 348

 

ISBN 978-953-52-0416-9

(meki uvez)

 

ISBN 978-953-52-0417-6

(tvrdi uvez)

 

Cijena MU: 129,00

Cijena TU: 169,00

 


 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KNJIGA