Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za hit akcijski triler METAK I MILKSHAKE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 26. 07. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice za hit akcijski triler METAK I MILKSHAKE (GUNPOWDER MILKSHAKE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir Centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One Zagreb East i City Center One Split u kojima se prikazuje predmetni film. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 26. 07. do NEDJELJE 01. 08. za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX, 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz- cinestar.hr/cinestar/metak-i- milkshake/7664/20210720.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU ; Marija Zuljani Pula, Tihana Perković Dugo Selo i Antonija Rimac Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici nagradnog natječaja neće biti posebno obaviješteni o osvojenim kino-ulaznicama. Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice preuzimaju uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) isključivo od PONEDJELJKA 26. 07. do NEDJELJE 01. 08.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja u hit akcijskom trileru METAK I MILKSHAKE tumači lik Sam?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com

 

METAK I MILKSHAKE (GUNPOWDER MILKSHAKE)

Francuska, Njemačka, SAD, 2021.

Redatelj: Navot Papushado

Glumci: Karen Gillan, Lena Headey, Carla Gugino, Michelle Yeoh, Angela Bassett, Paul Giamatti

Žanr: akcija, avantura, triler

Trajanje: 114 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: StudioCanal/The Picture Company/Studio Babelsberg/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.studiocanal.com/ title/gunpowder-milkshake- 2020/

Sam (Karen Gillan) bila je dvanaestogodišnja djevojčica u trenutku kada ju je njezina majka, elitna profesionalna ubojica, bila prisiljena napustiti. Sam je odgojila nemilosrdna kriminalna organizacija, The Firm, za koju je njezina majka radila. Sada, petnaest godina kasnije, Sam slijedi majčine korake i odrasla je u nemilosrdnu ubojicu za The Firm. Svoje smrtonosne talente koristi kako bi uklonila sve neprijatelje organizacije za koju radi. Vrlo je efikasna i lojalna. No kada visokorizičan posao krene po zlu suočena je s izborom, lojalnost organizaciji ili zaštita nevine osmogodišnjakinje Emily (Chloe Colemaan). Odabire zaštitu Emily i The Firm na nju otvara sezonu „lova“ i ucjenjuje njezin život. Jedina šansa za Sam je ujedinjenje s majkom i njezinim suradnicama, koje su također u poslu, The Librarians (Angela Bassett, Michelle Yeoh i Carla Gugino).

Tri generacije žena moraju naučiti vjerovati jedna drugoj te se oduprijeti The Firm i svim ubojicama koje će poslati za njima.

U kinima od 22. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM