Zagreb

Filipović odgovorio Klisoviću: Očito su frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti...

Piše: PolitikaPlus

HDZ-ov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika Davor Filipović komentirao je izjavu SDP-ovog kandidata Joška Klisovića koji je predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću poručio kako je bizarno kandidirati osobu koja "glasa za promašene proračune".

Čitam maloprije ovaj pokušaj spina kolege Klisovića. Naime, Andrej Plenković večeras je izrazio čudenje što se Klisović i u ovakvim okolnostima “pere” od pokojnog gradonačelnika Milana Bandića, tvrdeći da ga ne poznaje, a isti taj Milan Bandić došao je na mjesto gradonačelnika iz SDP-a i na funkciji je bio preko 20 godina. To nam pokazuje i koliko je Klisović upućen u poznavanje gradskih tema. Istovremeno pokušava imputirati Plenkoviću bliskost pojedinih ljudi s Bandićem.

SDP i njegov kandidat očito su toliko frustrirani Tomaševićevim preuzimanjem birača ljevice da više ne znaju što učiniti kako bi privukli pozornost.

To samo potvrđuje da je jedini sadržaj politike lijevih stranaka bilo rušenje Bandića.

Međutim, stjecajem novonastalih okolnosti, ta politika je već danas prošlost, a oni nemaju više što ponuditi. Građanima Zagreba danas treba novi model upravljanja gradom. To ću im i ponuditi jer čvrsto vjerujem da novim modelom upravljanja mogu pridobiti njihovo povjerenje
napisao je Filipović na Facebooku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

davor filipović, grad zagreb