Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio ulaznice za animirani glazbeni super hit TROLOVI

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 02. 11. do 12.00 sati portal politika+ i „Editus d.o.o.“ organiziraju nagradni natječaj u kojem poklanjaju 3X2 kino-ulaznice i 1x3 ulaznice, sveukupno 9 ulaznica za animirani glazbeni super hit TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj: City Center One East Zagreb i City Center One East Split u kojima se prikazuje predmetni film:. Dobitnici moraju osvojene kino-ulaznice iskoristiti isključivo od PONEDJELJKA 02. 11. do NEDJELJE 08. 11. ove godine za bilo koju predstavu u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ osim u Gold Class, IMAX; 3DX i/ili MD4X dvoranama. Link na najavu filma je: https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/trolovi- svjetska-turneja-sink/7354/1/1 .

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU1x3 ulaznice osvojio je Marko Vlajčević Zagreb , 3X2 ulaznice osvojili su;  Ana Bitanga Split,  Ana Blažević Simić Zagreb i Ivana Trlin Split.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici osvojene kino-ulaznice mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, za regularne dvorane (dakle, ne Gold Class, IMAX i/ili 4DX dvorane u multipleksima „CineStar“, odnosno MD4X dvoranu u multipleksima „Cineplexx“) od PONEDJELJKA 02. 11. do NEDJELJE 08. 11. 2020. godine.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove popularni pjevač čija glazba se izvodi u animiranom glazbenom super hitu TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA EMAIL: [email protected] politikaplus.com.

 

TROLOVI: SVJETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2019.

Redatelj: Walt Dohrn

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Renata Sabljak, Fabijan Medvešek, Mladen Vasari, Dušan Bućan

Žanr: animirani, avantura, komedija

Trajanje: 90 minuta

Budžet: 90 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: DreamWorks Animation/Dentsu/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.dreamworks.com/ movies/trolls-world-tour

Najsretniji film!!! Ikad!!!

Popularni Trolovi se vraćaju! Veliki hit iz 2016. godine dobio je nastavak jer se mala stvorenja koja vole pjevati i plesati vraćaju na velike ekrane. Trolovi će u svojim pustolovinama otkriti da nisu sami i da uz njih postoji još pet različitih Trolovskih plemena, svako sa svojim glazbenim žanrom: funkom, countryjem, technom, klasikom, popom i rockom.

Tvorci „Shreka“ i „Malog šefa“ kreću u novu glazbenu avanturu u kojoj je i originalna glazba Justina Timberlakea koji je bio nominiran za „Oscara“ za pjesmu „Can’t Stop the Feeling!”. Film „Trolovi: Svjetska turneja“ režirao je Walt Dohrn, koji je radio i na originalu, a producentica je Gina Shay.

Članica hard-rock plemena Kraljica Barb uz pomoć svoga oca Kralja Thrasha želi uništiti sve ostale glazbene žanrove kako bi rock mogao zavladati. Da spriječe taj crni scenarij sva ostala plemena moraju se ujediniti u obrani svijeta i glazbe.

U kinima od 29. listopada, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Editus d.o.o., KINA, FILM, POLITIKAPLUS PORTAL