Hrvatska

HAK: Vremenski uvjeti povoljni za vožnju

Piše: PolitikaPlus

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub (HAK).

 Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol - Split, i Split – Hvar do 17. srpnja.

Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe kojeg se može pronaći na linku https://www.jadrolinija.hr/red-plovidbe/lokalne-linije-2020-.

Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar – Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja 2020. 

S obzirom na brojne upite vezane uz putovanje u susjedne države, vozačima i putnicima HAK savjetuje da se prije putovanja dobro informiraju na službenoj stranici Vlade za pravodobne i točne informacije o koronavirusu (https://koronavirus.hr) i stranici Hrvatskog autokluba (www.hak.hr), gdje će biti objavljene sve trenutne informacije vezane uz epidemiju koronavirusa kao i informacije vezane uz odvijanje prometa.

Za sve upite vezane uz Sloveniju i BiH više informacija može se pronaći na stranicama Informativnih centara tih država (https://promet.si/ ili https://bihamk.ba/). 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PROMET, HAK