Tvrtke

KONAČNA ODLUKA: Dva trgovačka lanca neće raditi ove nedjelje

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ukinuo je mjeru neradne nedjelje

Piše: PolitikaPlus

Iako je rad nedjeljom ponovno aktiviran te je moguć već od ovog vikenda, trgovački lanci Pevex i Kaufland odlučili su kako neće raditi.

Iako je Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske ukinuo mjeru neradne nedjelje Uprava Pevexa je odlučila da njezini trgovački centri neće raditi niti idućeg dana 31. svibnja 2020. godine (u nedjelju).

„Tako da je predstojeći vikend u potpunosti slobodan za naše djelatnike koji će, dobro odmoreni, odmah biti našim kupcima na raspolaganju idući radni tjedan od ranoga jutra u ponedjeljak, od 7 do 21 sat. Svima želim sretan Dan državnosti i ugodan obiteljski odmor.“, poručio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave tvrtke Pevex.

Odluka o neradnom vikendu vrijedi za svih 25 Pevexovih trgovačkih centara koji se nalaze u Zagrebu, Čakovcu, Varaždinu, Bjelovaru, Rijeci, Osijeku, Vukovaru, Slavonskom Brodu, Sisku, Karlovcu, Koprivnici, Kutini, Virovitici, Dubrovniku, Makarskoj, Puli, Rijeci, Bakru, Splitu, Zadru, Šibeniku i Samoboru.

Voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu Marija Franić objasnila je kako u tom lancu vjeruju da su njihovi zaposlenici već isplanirali svoju nedjelju, a oni im žele dati priliku da je i iskoriste.

Kako je ove subote praznik, ni u subotu 30.5. poslovnice Kauflanda neće raditi pa će zaposlenici ovog trgovačkog lanca moći spojiti subotu i nedjelju, a radna vremena svih trgovina dostupna su na web stranici www.kaufland.hr.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

neradna nedjelja, trgovine