Zagreb

KONCERT: Pixiesi na Zagrebačkom velesajmu odgođeni za kraj kolovoza iduće godine

Piše: PolitikaPlus/Hina

Koncert Pixiesa koji je najavljen u Zagrebu za kraj kolovoza ove godine, održat će se godinu dana kasnije - 30. kolovoza 2021, u sklopu europske turneje, kada će se biti promoviran hvaljeni album "Beneath the Eyrie", priopćio je organizator u ponedjeljak.

"Odgođeni zagrebački koncert Pixiesa održati će se u dvorištu Zagrebačkog velesajma 30. kolovoza 2021. godine. Sve kupljene ulaznice za koncert ostaju vežeće za novi datum održavanja koncerta", ističe organizator.

Koncert Pixiesa trebao se održati 31. kolovoza ove godine na istom mjestu.

Dodaje da su Pixies jedan od najutjecajnijih američkih altnernativnih rock sastava čiji je jedinstveni zvuk obožavatelje pronašao među nekim od najvećih glazbenika našeg vremena i uvelike inspirirao bendove poput Nirvane, Smashing Pumpkins i Weezer.

"Pixies se u sklopu najavljene turneje nakon sedam godina vraćaju pred hrvatsku publiku - na posljednjem nastupu u Zagrebu u lipnju 2014. godine presjekom impresivne karijere i nizom omiljenih indie hitova, od 'Debasser', 'Monkey Gone to Heaven', 'Here Comes Your Man', 'Where is My Mind?' i dr., zaključili su deveto izdanje INmusic festivala", navodi se u priopćenju.

Ulaznice po cijeni od 250 kuna dostupne su putem službenog webshopa INmusic festivala na www.inmusicfestival.com/shop/ulaznice i u Dirty Old Shopu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

GRAD ZAGREB, KONCERT