A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://politikaplus.com//upload/images/arhiva/I/ivan%20penava%2010.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Prijetnje tipa 'lezite dolje' za Vukovarce su stvar prošlosti | Politika+
Hrvatska

Penava poruku premijera Plenkovića shvatio kao prijetnju: Prijetnje tipa 'lezite dolje' za Vukovarce su stvar prošlosti

Piše: PolitikaPlus/Hina

Vukovarski gradonačelnik Ivan Penava rekao je u ponedjeljak na konferenciji za novinare kako je tvrtka Borovo u državnom vlasništvu te da je za nju odgovorna država, čime je odgovorio na jutrošnju izjavu premijera Andreja Plenkovića da Borovo opstaje zahvaljujući radu Vlade.

"Tvrtka Borovo u državnom je vlasništvu i za njezino stanje isključivo je odgovorna ova Vlada kao i prethodnih trinaest", rekao je Penava.

Ističući da odgovara na poruku predsjednika Vlade, rekao je kako "ova Vlada i ova hrvatska država postoje prije svega zahvaljujući angažmanu grada Vukovara i njegovih stradalnika". Poručio je premijeru Plenkoviću da to nikada ne zaboravi "niti on, niti ijedna druga Vlada koja ima doći, a prijetnje tipa 'lezite dolje' za Vukovarce su stvar prošlosti".

Također je rekao kako je poruku premijera Plenkovića shvatio kao prijetnju.

O tome pregovora li s Miroslavom Škorom radi prelaska u njegov Domovinski pokret Penava je rekao: "O tome ću reći više u srijedu na konferenciji za novinare."

Plenković je danas uoči raspuštanja Sabora među ostalim rekao i da Borovo u Vukovaru radi zahvaljujući radu Vlade te kako tu poruku šalje upravo gradonačelniku Vukovara.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivan penava, andrej plenković