Scena

8. travnja u 20h na Facebook stranici : Kojoti serviraju proročanski rock'n'roll ravno u vaše domove

FOTO: Radislav Jovanov Gonzo
Piše: PolitikaPlus

Virtualnom koncertnom izvedbom albuma "Sve je pod kontrolom?" Kojoti nam još jednom daju na znanje da je vrijeme da se probudimo
 

Dok se nacija prilagođava novoj stvarnosti života u samoizolaciji usred pandemije koronavirusa, i sto milja daleko od ekipe provod je zagarantiran! Preselite se iz kuhinje pred svoje monitore jer Kojoti rokaju virtualno večeras, 8. travnja  u 20h na Facebook stranici Ožujsko Pivo u sklopu kampanje  #OstajemuGajbi Žujine svirke.

"U ova čudna i pomalo luda vremena kada smo morali otkazati dosta koncerata, nakon što smo se taman zalaufali kako spada sa promocijom novog albuma 'Sve je pod kontrolom?', suočili smo se s nevidljivim neprijateljem. Ali svirka se nastavlja! Ovu srijedu Kojoti za vas sviraju iz 3 grada i sa 5 lokacija. I to realno, kao i sve danas, djeluje kao organizacijski i logistički kaos, ali radi se o novom i uzbudljivom iskustvu kako za nas, tako i za naše fanove. Tim više što smo među prvim bendovima koji su dobili pozivnicu sudjelovati u ovom ciklusu live koncerata srijedom!  Veliko hvala Ožujskom Pivu na pozivnici“, poručuju Kojoti.

Povezani audio i video, Bobo Grujičić iz Rijeke na bubnju, Alen Marin iz Vinkovaca na vokalu i Harpu,  Vanja Marin iz svog stana u Zagrebu na bas gitari, Davor Viduka iz studija u podsljemenskoj zoni u Zagrebu na gitari i pratećim vokalima te Noa Rupčić na klavijaturama i pratećim vokalima, također iz stana u Zagrebu, servirat će ravno u vaše domove svoj "proročanski" rock'n'roll jednog od najboljih rock albuma posljednjeg desetljeća, koji nam je odavno postavio pravo pitanje – Sve je pod kontrolom? Svjesni situacije i smjera u kojem se svijet oko nas kreće, objavom singla "Evolucija ide u pogrešnom smjeru" Kojoti su već prije dvije godine dali na znanje da je vrijeme da se probudimo.Albumom objavljenim prošle godine pod etiketom Dancing Beara naši najznačajniji predstavnici domaće rock scene probili su se na brojne top liste najboljih domaćih albuma, a najbolji uradak karijere zaslužio je i prestižnu nominaciju za nagradu Porin u kategoriji Najbolji rock album godine. Danas ćemo lekciju ponoviti uz stihove "Sve je pod kontrolom", "Evolucija ide u pogrešnom smjeru", ali i nezaboravne klasike kao što su "Sto milja daleko od nje", "Razuzdan i lud", "Izgubljen u svemiru" i brojne druge koje će nam Kojoti odsvirati u sklopu sat vremena best off materijala.
 
"Ostanite u gajbi i na Žujinoj stranici vas u 20 h očekuje sat vremena bazičnog, iskrenog, poštenog i žestokog Rock and Rolla kojeg je, doima se, nažalost sve manje, ali večeras će ga biti u izobilju. Uostalom kao i na svakom 'normalnom' koncertu Kojota. Kako legendarni Zdenko Franjić kaže - SLUŠATI NAJGLASNIJE! Bez obzira da li ovaj naš eksperiment gledate na kompjuteru, mobitelu ili TV-u, okruženi najdražima u svojim domovima, pojačajte maksimalno zvuk tih sat vremena od 20 do 21h i plešite u dobrom društvu jer bit će žestoko, groovie, sexy i ludo, a tako pravi Rock and Roll uvijek zvuči. Ostanite u gajbi jer doma je zakon!“, poručuju Kojoti.

Pozovite ekipu na virtualno druženje i priključite se trećoj #OstajemuGajbi Žujine svirke uz naše Kojote! Zajedno pjevamo u komentarima večeras, 8. travnja u 20.00h na: https://www.facebook.com/ zujajezakon/

***
Album "Sve je pod kontrolom?" pronađite u Dancing Bear dućanima i u našem webshopu na www.dancingbear.hr. Slušajmo Kojote zajedno na Deezer, YouTube Music i Google Play platformi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

muzika, glzba, kojoti