Zagreb

Kupujte domaće proizvode na web stranici: Online tržnice Grada Zagreba

Piše: PolitikaPlus

U Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma danas je predstavljena nova usluga - Online tržnice Grada Zagreba, još jedna od digitaliziranih javnih usluga koju Grad Zagreb provodi već nekoliko godina, s posebnim osvrtom prema građanima.

 

Uslugu, koja je jednostavna, funkcionalna i besplatna, predstavio je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima.

 

Riječ je o virtualnoj tržnici, na kojoj svoje proizvode nude domaći proizvođači koji djeluju na području grada Zagreba. Trenutno 65 domaćih proizvođača nudi svoje artikle kupcima preko ove Online usluge, a nove prijave još uvijek stižu. Nakon što se zavedu osnovni podaci, vlasnik OPG-a bira vrstu artikla koju nudi, upisuje cijenu, vrijeme i područje dostave kao i kratki opis svojih proizvoda.

 

Platforma, koja povezuje proizvođače i kupce, ima za cilj promicati upravo lokalne proizvođače jer pojedine mjere ograničenja, uzrokovane pojavom koronavirusa, izravno utječu na njihovo poslovanje.Projekt je nastao u suradnji Grada Zagreba – Ureda gradonačelnika i Gradskog ureda za poljoprivredu i šumarstvo te Zagrebačkog holdinga – Podružnice Tržnice Zagreb.

 

Kupujte domaće proizvode na web stranici ONLINE TRŽNICE!

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ONLINE TRŽNICE, GRAD ZAGREB