Hrvatska

DONACIJA: United Grupa donira Hrvatskoj zaštitnu i drugu opremu od pola milijuna dolara

Piše: PolitikaPlus/Hina

United Grupa, u sklopu koje posluju i Nova TV, N1 i Tele2 Hrvatska, donirat će Hrvatskoj 5600 kompleta testova za virus, 150.000 maski, 4000 zaštitnih naočala, 280 toplomjera i sedam mehaničkih ventilatora ukupne vrijednosti 500.000 dolara, objavila je u ponedjeljak N1 televizija.

United grupa će u sedam zemalja regije u kojima posluje donirati medicinsku opremu i novac u ukupnoj vrijednosti od tri milijuna dolara, medicinska oprema je već naručena i plaćena 15. ožujka, a isporuka robe počinje već ovaj tjedan, istaknuto je na portalu N1.

''U danima u kojima je svima potrebna hrabrost i podrška, United Grupa želi olakšati zdravstvenim djelatnicima obavljanje njihovog posla, a građanima omogućiti dodatnu sigurnost kako bismo svi zajedno što prije prebrodili jednu od najvećih svjetskih zdravstvenih kriza'', poručili su iz United Grupe.

United Grupa je jedan od vodećih  pružatelja telekomunikacijskih i medijskih usluga u jugoistočnoj Europi. Kao dio vodeće međunarodne investicijske grupe BC Partners posluju u Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji i Bugarskoj.

U okviru United Grupe u Hrvatskoj posluju Tele2 Hrvatska, United Media s televizijskim kanalima Nova, Doma, N1, Sport Klub, Fight Ch, Grand, Pikaboo, Vavoom, Mini, Lov i ribolov te IDJ.  

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DONACIJA, MEDICINSKA OPREMA