Kultura

Vesela družina: Veseli Kišni razdraganci ponovo putuju u vaše domove i donose vam svoj najdragocjeniji sastojak - KAP!

Piše: PolitikaPlus

Sada kada djeca ne mogu doći na koncert najdražih Kišnih razdraganaca, oni putuju u vaše domove! Nakon što su oživjeli u spotu za ‘’Teška slova’’ i naučili nas izgovoriti sva najteža slova, Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle u suradnji s Lanom Letović Perčin i Anisom Galijatovićem (Kreativna produkcija Scenopolis) za sve mališane pripremili su još jedan veseli video spot za pjesmu ‘’Kap’’, u kojoj su im se pridružili mališani iz dječjeg zbora KAP iz Rijeke.

‘’Sad kad ljudi ne mogu doći u posjet Kišnim razdragancima, oni vam šalju svoj najdragocjeniji sastojak - Kap. Pjesma ima super spot o kapljicama kiše koje očiste sve, dođe nam sunce i vrati nas sve na igralište!’’ – poručuju Ivanka i Mrle.

Foto | Vedran Levi

Kišni razdraganci osvojili su nas slikovnicom na 32 strane koja je nastala iz pera Lane Letović Perčin i CD-om s deset pjesama koje su nam pripremili Ivanka i Mrle, a osvajaju nas i dalje, pa nam tako iz njihove kreativne radionice stalno pristižu novosti. Osim slikovnice i veselih pjesama koje će vas naučiti baš sve o onim važnim stvarima – ljubavi, prijateljstvu i nikako manje važnom pikniku i dekici, Kišni razdraganac Mrle brine za naš lakši san pa nam svake srijede u 19 sati ispriča jednu priču za laku noć!

PRIČE ZA LAKU NOĆ - VOJNIK I LOPOČI | Kišni Razdraganci - Epizoda 04

Osim Ivanke i Mrleta, u Kišnim razdragancima sudjelovale su i njihove kćeri: Roza i Kata pjevale su 'Njama Njam’, a Eva se uključila i u pisanje pjesama – napisala je priču o Balonu, a pomogla je i oko lika Čiče Miče, gospodina koji se pojavljuje na kraju baš svake priče.

Vesela družina Kišnih razdraganaca i njihov putujući tulum obišli su mališane od Rijeke, Zagreba pa sve do Dubrovnika, a budući da su i Kišni razdraganci sada ostali doma jer brinu za zdravlje svih nas, uskoro nam iz svog doma pripremaju i koncert za najmlađe. Zaprati MrLee & Ivanesky na Facebooku i uživajte u koncertu Kišnih razdraganaca iz udobnosti vlastitog doma!

Fotografije preuzmite na linku.

POGLEDAJ SPOT!

IVANKA & MRLE I DJEČJI ZBOR KAP – KAP (KIŠNI RAZDRAGANCI)

Foto | Saša Welles

-----

Slušaj album na Deezeru https://kisnirazdraganci. fanlink.to/d...

Kupi "KIŠNE RAZDRAGANCE" slikovnica + CD http://bit.ly/ KišniRazdraganciBUY

DRUŠTVENE MREŽE / SOCIAL MEDIA

Instagram - Mrle: https://www.instagram.com/ mrle.let3/

Instagram - Ivanka: https://www.instagram.com/ mazurkijevic/

Facebook: https://facebook.com/ MrLeeIvaneSky

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PJESMA, GLAZBA, MALIŠANI SPOT