Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za film EMMA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 03. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film EMMA (EMMA) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Zadar, Varaždin,  Split: Joker, Rijeka i Osijek i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu. Link na najavu filma je: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/emma/6904/20200303.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU:Josipa Šurkalović Zagreb, Jelena Bleiziffer Zagreb i Daniela Matešić Tisno.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 09. 03. do ČETVRTKA 12. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u filmu EMMA odigrala ulogu Emme?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

EMMA (EMMA)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2020.

Redatelj: Autumn de Wilde

Glumci: Anya-Taylor Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O'Connor, Calllum Turner, Rupert Graves

Žanr: komedija, drama

Trajanje: 125 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Working Title Films/Blueprint Pictures/Perfect World Pictures/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.focusfeatures.com/ emma

Zgodna, pametna i bogata.

Emmu, glavni lik prema istoimenom romanu Jane Austen iz 1815. godine, glumi Anya Taylor-Joy, publici poznata po ulogama u filmovima „Podvojen“, „Glass“ i „Morgan“. Emma je bogata mlada žena iz uspavanog sela koja vjeruje da se neće udati, ali sigurna je da može uspjeti spojiti svoje susjede u romantičnu vezu. U filmu ostale uloge tumače Johnny Flynn, koji bi trebao bi biti njezin odabranik Knightley, Bill Nighy kao Emmin pretjerano zaštitnički otac gospodin Woodhouse i Josh O'Connor kao zamjenjivi seoski vikar, gospodin Elton.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM