Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za film BRAHMS: DJEČAK II

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film BRAHMS: DJEČAK II (BRAHMS: THE BOY II) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin,  Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. Link na najavu filma: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/brahms-djecak-ii/ 6869/20200303.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA; Marko Perković Dugo Selo, Anđela Delonga Trilj i Evita Gošić Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 03. do ČETVRTKA 12. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma BRAHMS: DJEČAK II?

 

SVOJE ODGOVRE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

BRAHMS: DJEČAK II (BRAHMS: THE BOY II)

SAD, 2020.

Redatelji: William Brent Bell

Glumci: Katie Holmes, Christopher Convery, Owain Yeoman, Ralph Ineson

Žanr: horor, misterij, triler

Trajanje: 86 minuta

Budžet: 10 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Huyai Brothers/Lakeshore Entertainment/STX Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Nakon što se mlada obitelj, nesvjesna njezine prošlosti, useli u vilu Heelshire na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kojeg naziva Brahms. Brahms je prilično uznemirujući lutak, kojega se morate bojati. U njemu stanuje zlo i u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

Nastavak filma „Dječak” s Katie Holmes u glavnoj ulozi. Radi se o nevjerojatnoj priči o dječaku-lutki koja je šokirala publiku diljem svijeta. Sjajno stiliziran, sablastan, neizvjestan i prilično uznemirujući horor film, kakvog na filmskim platnima dugo nismo gledali.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM