Scena

Nagradni natječaj: Ovo su dobitnici ulaznica za film NEVIDLJIVI ČOVJEK

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 02. 03. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film NEVIDLJIVI ČOVJEK (THE INVISIBLE MAN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin,  Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu. Link na najavu filma je: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/nevidljivi-covjek/ 6903/20200225.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Ivana Soldić Split, Nataša Zuljani Zagreb i Tihana Perković Dugo Selo.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 02. 03. do ČETVRTKA 05. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u filmu NEVIDLJIVI ČOVJEK odigrala ulogu Cecilie Kass?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

NEVIDLJIVI ČOVJEK (THE INVISIBLE MAN)

Australija,  SAD, 2020.

Redatelj: Leigh Whannell

Glumci: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer

Žanr: horor, ZF, triler

Budžet: 9 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Goalpost Pictures/Blumhouse Productions/Dark Universe/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www. theinvisiblemanmovie.com/

Ono što ne možeš vidjeti, može te ozlijediti.

„Ono što ne možeš vidjeti može te ozlijediti“. To će na vlastitoj koži osjetiti dobitnica nagrade „Emmy“, Elisabeth Moss („Mi“, „Sluškinjine priče“), u novom trileru „Nevidljivi čovjek“ koji dolazi iz produkcijske kuće „Blumhouse Productions“. Zatočena u nasilnoj vezi s bogatim i briljantnim znanstvenikom, Cecilia Kass (Kate Moss) pod okriljem noći bježi i skriva se uz pomoć svoje sestre (Harriet Dyer), dugogodišnjeg prijatelja Jamesa (Aldis Hodge) i njegove kćeri Sydne (Storm Reid). Ali, nakon što Ceciliain bivši partner počini samoubojstvo i ostavi joj popriličan iznos nasljedstva, Cecilia posumnja u istinitost priče o samoubojstvu. U isto vrijeme počinju joj se događati neobjašnjive i smrtonosne stvari koje prijete njoj i svima do kojih joj je stalo, te je polagano počinje napuštati razum dok se trudi svima dokazati da je progoni netko koga nitko ne može vidjeti.

U kinima od 27. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM