Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za film ZABORAVLJENI PRINC

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 02. 03. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film ZABORAVLJENI PRINC (LE PRINCE OUBLIÉ) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin,  Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. Link na najavu filma: https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/zaboravljeni-princ/ 6888/20200225.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Jasna Andrišević Bittner Zagreb, Veselinka Andrišević Zagreb i Veronika Šekoranja Karlovac.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portaluDobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 02. 03. do ČETVRTKA 05. 03. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma ZABORAVLJENI PRINC?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL;[email protected]

ZABORAVLJENI PRINC (LE PRINCE OUBLIÉ)

Francuska, Belgija, 2020.

Redatelj: Michel Hazanavicius

Glumci: Omar Sy, Bérénice Beyo, François Damiens

Žanr: avantura, komedija, obiteljski

Trajanje: 101 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Pathé/StudioCanal/TF1 Film Production/Blitz Film & Video Distribution

Odrastanje je najljepša avantura.

Sve se u Djibijevom (Omar Sy) životu vrti oko njegove voljene sedmogodišnje kćeri. Ovaj posvećeni samohrani otac nikad ne propušta njihove zajedničke trenutke poput čitanja bajki prije spavanja. Svake je večeri otac vodi u Storyland, magičnu zemlju mašte u kojoj oživljavaju bajkovite avanture u kojima je Djibi glavni junak. On je heroj njezinog života, no Djibi osjeća da se Sofijinim odrastanjem njegova uloga smanjuje, te se očajnički pokušava izboriti za svoje mjesto u njezinom životu.

Pet godina kasnije, Sofija je tinejdžerica kojoj očeve priče više nisu najzabavnija stvar na svijetu već počinje sama smišljati svoje priče u kojima Djibi više nije glavni lik. Kako se njegove uloge i u stvarnom svijetu i u Storylandu počinju mijenjati, Djibi mora pronaći način da zauvijek ostane heroj života, mašte i priča svoje kćeri.

Omar Sy, zvijezda filmova „Nedodirljivi“ i „Samba“, tumači glavnu ulogu u novoj avanturističkoj komediji „Oscarom“ nagrađenog redatelja Michela Hazanaviciusa, nagrađenog za film „Umjetnik“.

U kinima od 27. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM