Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za film #ZANJU

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 17. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film #ZANJU (#JESUISLÁ/#IAMHERE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin,  Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/zanju/6885/20200211.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA; Nikolina Jertec Petrijanec, Jelena Bleiziffer Zagreb i Suzana Botica Gornji Karin.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 17. 02. do ČETVRTKA 20. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma #ZANJU?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

#ZANJU (#JESUISLÁ/#IAMHERE)

Francuska, Belgija, 2020.

Redatelj: Eric Lartigau

Glumci: Alain Chabat, Doona Bae, Vincent Nemeth

Žanr: komedija

Producentske tvrtke/Distributer: Gaumont/Blitz Film & Video Distribution

Stéphane (Alain Chabat) je eminentni chef u Francuskoj koji živi mirnim životom bez većih problema. Preuzeo je restoran svoga oca, ima dva odrasla sina, bivšu suprugu. Život mu se okrene naopako kada se zaljubi u Soo, tajanstvenu korejsku damu koju upoznate preko Instagrama. Impulzivno, Stéphane je odluči posjetiti u Seulu, tamo će otkriti novi svijet i možda ponovno samoga sebe.

Nova feel-good komedija autora hita „Glas obitelji Belier“ podsjetit će nas koliko je važno da odvojimo vrijeme za sebe, da budemo otvoreni za druge i cijenimo ljepotu koja nas okružuje.

U kinima od 13. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM