Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osovjio kino-ulaznice za film GOSPODA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 27. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film GOSPODA (THE GENTLEMEN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/gospoda/6874/20200121 .

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Maja Krolo Zagreb, Ivana Vrebac Solin i Nives Jadrijev Zadar.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 27. 01. do ČETVRTKA 30. 01. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma GOSPODA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

GOSPODA (THE GENTLEMEN)

SAD, 2020.

Redatelj: Guy Ritchie

Glumci: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell, Hugh Grant

Žanr: akcija, kriminalistički

Trajanje: 113 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Miramax/Blitz Film & Video Distribution

Kriminal. Stil.

Američki iseljenik Mickey Pearson (Matthew McConaughey) u Londonu je izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kada se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Ostatak zvjezdane glumačke ekipe čine Charlie Hunnam, Henry Golding, Michelle Dockery, Jeremy Strong, Eddie Marsan, Colin Farrell i Hugh Grant.

Od redatelja Guya Ritchieja, poznatog po hitovima „Zdrpi i briši“, „Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške“ i „Sherlock Holmes“, dolazi nova sofisticirana akcijska komedija s velikim filmskim zvijezdama u glavnim ulogama.

U kinima od 23. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film