Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznice za film DOLITTLE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 20. 01. do 12.00 sati „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film DOLITTLE (DOLITTLE) originalna i sinkronizirana verzija za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik i/ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/dolittle-titl/6901/ 20200115.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: Marko Vlajčević Zagreb, Petar Bitanga Podstrana i Magdalena Kuzmić Kaštel Novi.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od PONEDJELJKA 20. 01. do ČETVRTKA 23. 01. za bilo koju verziju filma (originalnu i/ili sinkroniziranu) i predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji je u avanturi DOLITTLE utjelovio lik Dolittlea?

 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

DOLITTLE (DOLITTLE)

Originalna i sinkronizirana verzija

SAD, 2020.

Redatelj: Stephen Gagham

Glumci: Robert Downey Jr., Antonio Banderas, Michael Sheen, Jim Broadbent, Jessie Buckley

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Krešimir Mikić, Marko Ožbolt, Jelena Miholjević, Ognjen Milovanović, Bojan Navojec, Luka Petričušić

Žanr: avantura, komedija, obiteljski

Trajanje: 96 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Perfect World Pictures/Team Downey/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.dolittlethemovie. com/

 

Ne zna baš s ljudima.

 

Robert Downey Jr. utjelovljuje Dolittlea, jednog od najpostojanijih likova u književnosti, u živopisnom prikazu klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama.

Nakon što je sedam godina ranije izgubio suprugu, ekscentrični doktor John Dolittle (Robert Downey Jr.), poznati liječnik i veterinar engleske kraljice Viktorije, otuđio se daleko iza visokih zidova dvorca Dolittle u društvu egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica Viktorija (Jessie Buckley) teško razboli, Dolittle je nevoljko prisiljen uploviti u epsku avanturu do mitskog otoka u potrazi za lijekom, povratiti svoju duhovitost i hrabrost dok se suočava sa starim protivnicima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se u njegovom naumu pridružuju mladi, samozvani pripravnik, i raskalašena družina životinja uključujući tjeskobnu gorilu, entuzijastičnu, ali ne baš pametnu patku, dvolični dvojac ciničnog noja, nadmoćnog polarnog medvjeda i snažnu papigu, koja je i najvjerniji savjetnik Dolittlea.

U originalnoj verziji filma na engleskom jeziku uz Roberta Downeyja Jr., impresivnu glumačku postavu čine Antonio Banderas, Emma Thompson, Rami Malek, Michael Sheen, Marion Cotillard, Frances de la Tour, Ralph Fiennes, Selena Gomez, Tom Holland, Octavia Spencer i Craig Robinson.

U kinima od 16. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINO, FILM