Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film 1917

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 13. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film 1917 (1917) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

 

 https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/1917/6866/20200107.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Anđela Bulić Split, Eduard Marić Zagreb i Mladen Ivanković Ilok

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 13. 01. do ČETVRTKA 16. 01. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma 1917?

 

 SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL:   [email protected]          


1917 (1917)

SAD, 2019.

Redatelj: Sam Mendes

Glumci: Andrew Scott, Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Colin Firth

Žanr: drama, ratni

Trajanje: 118 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Amblin Partners/DreamWorks/Neal Street Productions/New Republic Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.1917.movie/? redirect=off

Vrijeme je neprijatelj.

Napeta ratna drama prati dva mlada britanska vojnika, koji dobivaju naizgled nemoguću misiju. U utrci protiv vremena moraju prijeći neprijateljski teritorij i dostaviti poruku koja će zaustaviti ubojiti napad na stotine vojnika, koji nemaju pojma da se napad sprema, a među njima je i brat jednog od dvojice vojnika.

Oscarovac Sam Mendes u filmu prikazuje fantastične, ali i zastrašujuće ratne scene kakve do sada nismo imali prilike vidjeti na velikom platnu.

„Oscarom“ nagrađeni redatelj Sam Mendes, poznat po hitovima poput „Vrtlog života“, „Skyfall“ i „Spectre“, predstavlja spektakl o Prvom svjetskom ratu jednostavnog naziva „1917“.

2 „Zlatna globusa“:

- Najbolji film – drama

- Najbolji redatelj – Sam Mendes

8 nominacija za nagradu kritičara

U kinima od 9. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)