Scena

U zagrebačkom klubu Boogaloo, 25. siječnja : Chui poharali vrhove godišnjih lista najboljih domaćih albuma u 2019.!

Piše: PolitikaPlus

Izuzetno uspješna godina je iza naše inovativne instrumentalne četvorke Chui, čiji je aktualni album "Iz kapetanovog dnevnika" pobrao lovorike kod brojnih domaćih medija koji su album počastili s najvišim ocjenama i riječima hvale.

Kad se već dobrano zaželimo kvalitetnih svirki nakon blagdanskog i novogodišnjeg perioda, Chui spremaju pravu poslasticu i uživo! Naime, koncertna promocija novoga albuma održat će se u klubu Boogaloo, 25. siječnja, u organizaciji Dostave Zvuka, a ulaznice možete kupiti u Dancing Bear dućanu (Gundulićeva 7) po cijeni od 50 kn u pretprodaji te 65 kn na dan koncerta. 

Energičan nastup iznimno talentiranih i nagrađivanih glazbenika koji čine Chui, jedan je od najiščekivanijih domaćih koncerata u novoj sezoni koji će se dojmiti svih onih koji uživaju u eksperimentiranju s novim žanrovima i zvukovima. Sastav koji je približio jazz glazbu novim generacijama, spajajući ga s elektronikom, space rockom, funkom, punkom, pa čak i metalom, na pozornicu Boogalooa dolazi pun kreativnih ideja uz novu postavu koju uz svestranog klavijaturista i skladatelja Tonija Starešinića čine nagrađivani jazz saksofonist Vojkan Jocić te čvrsta ritam sekcija Konrad Lovrenčić (Kries, Elemental) na basu i Ivan Levačić (Kries, ABOP) na bubnjevima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Chui