Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film FRKA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do UTORKA 07. 01. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film FRKA (TROUBLE) 2D VERZIJA FILMA  za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik. 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/frka-sink/6595/ 20191231.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Mirela Matijević Erceg Zagreb, Zoran Holik Osijek i Domagoj Lazić Zagreb.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ od UTORKA 07. 01. do ČETVRTKA 09. 01. za bilo koju predstavu 2D VERZIJE filma osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Koja životinja u filmu FRKA se zove tim imenom?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

FRKA (TROUBLE)

Sinkroniziran na hrvatski

Kanada, SAD, Kajmanski otoci, 2019.

Redatelj: Kevin Johnson

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Zoran Pribičević, Tara Thaller, Iskra Jirsak, Hana Hegedušić, Ivan Šarić, Ljubomir Kerekeš, Luka Petrušić, Dražen Bratulić, Marin Ivanović Stoka, Daniel Dizdar, Lana Klingor Mihić

Žanr: animirani, komedija, obiteljski

Trajanje: 87 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: 3QU Media/Vanguard Animation/WV Enterprises/Blitz Film & Video Distribution

 

Uživa kao pas. Frka – razmaženo štene.

Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Stanuje u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnice, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom „ribe na suhom“ u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci Frkine vlasnice zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je, zapravo, upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Svaka na svoj način, obje će pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

Zabavna animacija producenata franšize „Shrek“ u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici kao i svaki drugi pas! Naslovnu pjesmu filma izvodi Snoop Dogg.

U kinima od 2. siječnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film