Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio kino-ulaznice za film ONE SU BOMBE

Piše: PolitikaPlus/Hina

Od danas do PONEDJELJKA 30. 12. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film ONE SU BOMBE (BOMBSHELL) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/one-su-bombe/6778/ 20191225.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Nada Petak Vrbovec, Stella Gabelić Split i Ana Bitanga Podstrana!

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu.Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO u PONEDJELJAK 30. 12. 2019., UTORAK 31. 12. 2019. i u ČETVRTAK 02. 01. 2020. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma ONE SU BOMBE?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

ONE SU BOMBE (BOMBSHELL)

Kanada, SAD, 2019.

Redatelj: Jay Roach

Uloge: Charlize Theron, Nicole Kidman, Margot Robbie, Allison Janney, John Lithgow

Žanr: biografija, drama

Trajanje: 108 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Annapurna Pictures/BRON Studios/Creative Wealth Media Finance/Denver+Delilah Productions/Lighthouse Management & Media/Lionsgate/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://bombshell.movie/

 

Temeljeno na skandalu.

Film „One su bombe“ donosi priču kako su zaposlenice televizijske kuće Fox News odlučile prozvati dugogodišnjeg direktora te kuće Rogera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su tužbe za seksualno napastovanje, a u zamjenu za tišinu ponuđena im je velika svota novca. Ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oscara®, Nicole Kidman i Charlize Theron, i za Oscara® nominirana Margot Robbie, protagonistice su priče o neslavnoj reputaciji glavnog čovjeka televizije Fox News, kojega je nedavno Russell Crowe tumačio u mini-seriji „Najjači glas“, i njegovim žrtvama.

U kinima od 26. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film