Hrvatska

Intervenirala i policija: U Vinogradskoj bolnici se potukle zamjenica ravnatelja i zaposlenica?

Piše: PolitikaPlus

Zamjenica ravnatelja KBC Sestre Milosrdnice, Dijana Zadravec i zaposlenica Mia Primorac navodno su se potukle u srijedu ujutro. U Vinogradskoj bolnici morala je intervenirati i policija.

Dr. Boro Nogalo Smijenjen nakon 23 godine Doktor Nogalo u suzama: 'Sve su lagali i izmislili. Nisam nikome nikada lizao du*e' Ravnatelj bolnice u Vinogradskoj Mario Zovak potvrdio je za 24satada je u ravnateljstvu došlo do sukoba između njegove zamjenice Dijane Zadravec i zaposlenice u nabavi, Mije Primorac, zbog nekog projekta. Nije, međutim, sigurno, da je bilo i fizičkog obračuna. Razgovarao je s obje, ali svaka ima svoju verziju priče, kaže ravnatelj. Povjerenstvo će utvrditi što se točno dogodilo, dodao je.

- Ova kuća ima nultu stopu tolerancije na bilo kakav oblik nasilja, verbalnog ili fizičkog. Razgovarao sam s objema, ali budući da je to još sasvim nejasno, ne pada mi napamet zauzimati strane. Krajnje mi je nevjerojatno da bi profesorica Zadravec, akademski obrazovana osoba i profesorica na Stomatološkom fakultetu, na bilo koji način upotrijebila fizičku silu. Isto tako, da bi kolegica iz službe nabave reagirala na isti način.Ovo jest vrlo stresan posao, i, kao i svaka druga ovakva kuća, imamo zaštitare za teška stanja u hitnim situacijama. Ali, kad se radi o odnosima osoblja, nikad dosad, otkad sam ja ovdje, nismo imali situaciju da je bilo tko na koga fizički nasrnuo - kaže Zovak.

Dijana Zadravec je neuroradiologinja i zamjenica ravnatelja KBC-a, a Mia Primorac je voditeljica Odjela nabave medicinskih proizvoda. Iz policije su potvrdili da su dobili dojavu o navedenom događaju i da se okolnosti još utvrđuju.


Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLICIJA, BOLNICA