Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvoji kino-ulaznice za film MALA LAŽ ZA VELIKI SAN

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 09. 12. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za film MALA LAŽ ZA VELIKI SAN (OF LOVES AND LIES/FOURMI) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Pula, Osijek i Dubrovnik.

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/mala-laz-za- veliki-san/6773/20191203/1.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marcela Filipi Zagreb,
Mirela Matijević Erceg Zagreb i Vincenza Popović Rijeka.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od PONEDJELJKA 09. 12. do ČETVRTKA 12. 12. u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu, šalješ ih meni u PONEDJELJAK 09. 12. poslije 12.00 sati, a ja Martini Alar u „Blitz Film & Video Distribution“, koja će preuzeti kontaktiranje multipleksa koje su dobitnici izabrali za gledanje filma. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 09. 12. do ČETVRTKA 12. 12. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove redatelj filma MALA LAŽ ZA VELIKI SAN?

               

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

MALA LAŽ ZA VELIKI SAN (OF LOVES AND LIES/FOURMI)

Francuska, Belgija, 2019.

Redatelj: Julien Rappeneau

Uloge: Francois Damiens, Maleaume Paquin, André Dussolier

Žanr: drama

Trajanje: 105 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Mars Films/TF 1 Studio/Blitz Film & Video Distribution

Dvanaestogodišnji Theo (Maleaume Paquin) zvijezda je lokalnog nogometnog kluba i sanja da će jednoga dana igrati profesionalno u nekom od poznatih klubova. Otkad se razveo i počeo piti, njegov se otac Laurent (François Damiens) nalazi na samouništavajućoj spirali. Theo je nemoćan dok promatra kako njegov otac polako uništava vlastiti život, ali ne odustaje od njega.
Kada ga agent britanskog kluba obavijesti da će biti izabran u momčad, Theo vidi nadu za spas, no usprkos njegovim najjačim naporima, nije izabran. Razočaran takvim vijestima i sa željom da ne iznevjeri oca, Theo odluči lagati i reći da je izabran. No, obmana ubrzo izmiče kontroli, s trajnim posljedicama za sve uključene.

Dirljiva i uzbudljiva priča o neograničenoj snazi dječje ljubavi.

U kinima od 5. prosinca, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kino, film