Zagreb

Petak 6.12.: Super-atraktivna posveta slavnim Švedima - TRIBUTE TO ABBA!

Piše: PolitikaPlus

Isključite televizore, kompjutore i mobitele... Isključite probleme i uključite - glazbu! Puno je za to razloga, jer u Off ciklusu slijedi super-atraktivna posveta slavnim Švedima - TRIBUTE TO ABBA!

 

Treći koncert omiljenoga ciklusa Zagrebačke filharmonije - u petak 6.12. u 19:30 sati - donosi najveće hitove legendarnog pop četverca, ali u verzijama koje još niste čuli, u jedinstvenome ruhu velikoga simfonijskog orkestra.

 

Zagrebačkom filharmonijom ravnat će maestro Alan Bjelinski, a poznate hitove izvodit će Renata Sabljak, Ervin Baučić, Mija Mihanović i Sven Pocrnić uz vokalni ansambl Husar&Tomčić.

 

Fernando, I have a dream, Money, money, money, The winner takes it all, Chiquitita, Knowing me, knowing you, Dancing queen, Mamma mia, Waterloo, Gime, gime, gime!, Take a chance on me... - samo su neki od brojnih hitova koji su obilježili brojne generacije. A kada tome dodamo slavnu temu Memory iz mjuzikla Cats te Don't stop me now i Somebody to love legendarne grupe Queen, možemo samo reći kako ćete u petak 6.12. u Lisinskom doista isključiti sve probleme i uživati u - dobroj glazbi!

 

Dvorana je već u potpunosti rasprodana, stoga nema sumnje kako će to biti jedan sasvim offpočetak vikenda! Uz Tribute to Abba u Off ciklusu!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KONCERT, LISINSKI