Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici promo materijala iz hit-crtića OBITELJ ADDAMS

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 18. 11. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo ekskluzivni promotivni materijal iz hit-crtića OBITELJ ADDAMS: 4 majice (jedna veličine S, dvije veličine M i jedna veličine L), 2 seta za školu (ravnalo, olovka, gumica) i  6 privjesaka.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/obitelj-addams-sink/ 6764/20191110.

 

 

DOBITNCI NAGRADNOG NATJEČAJA SU: MAJCE;  Davorko Jambrić, Đakovo, veličina S, Petra Konjević-Radišić, Osijek, veličina M, Snježana Pavlinović, Požega, veličina M, Branko Tripković, Varaždin, veličina L.

DVA SETA ZA ŠKOLU; Ranka Vrbas, Zagreb, Ivica Zebrić, Zagreb

ŠEST PRIVJESAKA; Tomica Mandić, Zagreb,Sandrica Vlačić, Velika Gorica, Mirko Dobrić, Zelina, Danka Stjepanović, Samobor, Ivor Mrkonjić, Sesvete, Rea Petričušić, Zagreb.

 

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. koju nagradu bi željeli.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu, nagrade će dobitnici dobiti poštom/dostavom na adresu koju su naveli.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove cijenjeni hrvatski glumac koji je u hit-crtiću OBITELJ ADDAMS posudio glas Gomezu Addamsu?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL ;[email protected]

OBITELJ ADDAMS (THE ADDAMS FAMILY)

Sinkroniziran na hrvatski

Ujedinjeno Kraljevstvo, Kanada, SAD, 2019.

Redatelji: Greg Tiernan, Conrad Vernon

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Ozren Grabarić (Gomez Addams)Jasna Bilušić (Morticia Addams)Mila Elegović (MArgaux Needler)Klara UglešićEva BiljanNikola ČičaDražen BratulićDora JakobovićDragan PekaMima Karaula

Žanr: animirani, komedija, obiteljski

Trajanje: 105 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Cinesite Animation/BRON Studios/BermanBraun/Bron Creative/Creative Wealth Media Finance/Nitrogen Studios Canada/United Artists Releasing/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.addamsfamily. movie/?redirect=off

 

Misliš da je tvoja obitelj čudna?

Ako ste mislili da je vaša obitelj čudna, razmislite još jednom. Pred vama je jedna od najčudnijih, najneobičnijih i najstrašnijih obitelji svih vremena – obitelj Addams. Ovog listopada u kina dolazi animirana obiteljska komedija koja prikazuje zgode i nezgode slavne obitelji.

Animiranu komediju su režirali Conrad Vernon i Greg Tiernan, a temelji se na likovima koje je stvorio američki karikaturist Charles Addams, poznat po svojim izuzetno mračnim i jezovitim likovima.

Morticia Addams je vrlo odana mužu i djeci, te je svojevrsno blijedo ljepilo koje drži obitelj na okupu. Zlobni ali dobar Gomez Addams je strastveno zaljubljen u svoju suprugu te se jako uzrujava oko problema koje najčešće sam zakuha. Njihova kći Wednesday Addams je sjajna, ali uvijek loše raspoložena tinejdžerica koja ima dugu pletenu kosu i specifičan smisao za humor. Desetogodišnjak Pugsley Addams obožava „upadati“ u probleme. Ujak Fester, odnosno Fester Addams je veseljak dobre naravi koji je neprekidno u sukobu sa zakonom.

Obitelj Addams ulazi u sukob s Margaux Needler, lokalnom TV zvijezdom koja se bavi uređivanjem domova, te se pod svaku cijenu želi riješiti Addamsovih iz svoga susjedstva. Nevolja nikada ne dolazi sama pa Addamsovima u goste dolazi bliža i šira obitelj što dodatno šokira Margaux i lokalno stanovništvo.

Obitelj Addams se prvi puta pojavljuje kao strip 1938. godine. O obitelji Addams snimljeno je nekoliko filmova i serija, a možda je najpoznatiji istoimeni igrani film iz 1991. godine u kojem glavne uloge tumače Angelica Huston, Raul Julia, Christina Ricci, Christopher Lloyd i Jimmy Workman.

U kinima, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLITIKAPLUS, NAGRADNI NATJEČAJ, FILM