Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za predstavu DEMOKRACIJA, u kazalištu LUDILIŠTE LUDA KUĆA

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do PETKA 04. 10. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju kazalište Ludilište Luda kuća i portal politika+ u kojem za predstavu DEMOKRACIJA, u kazalištu LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, dijelimo 2X2 ulaznice za SUBOTU 05. 10. u 20.00 sati.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marko Jertec i Višnjica Samoran

 

Najava predstave, kao i fotografije, su u prilogu ovoga mejla. Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navodeKAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Ime dobitnika/dobitnica objavljujemo na portalu Dobitnici/dobitnice NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, imena će im se nalaziti na blagajni kazališta LUDILIŠTE LUDA KUĆA, Zvonimirova 63, Zagreb, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Tko je autor predstave DEMOKRACIJA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

Višestruko nagrađivana predstava DEMOKRACIJA, autorski projekt Zijaha A.Sokolovića gostuje 5. listopada u 20 sati, u Ludoj kući, Zvonimirova 63.
Predstava “DEMOKRACIJA” je duhovito, kabaretski-poučno, uvjerljivo, talentirano i kreativno ispričana scenska priča o raznim oblicima uspjele i neuspjele demokracije.

Zijah Sokolović i njegov glumački partner Dražen Šivak s lakoćom i vrckavim humorom pričaju priču o demokraciji, prenoseći na publiku svoje  dileme, pitanja i nedoumice,  propitujući vrline i mane političkog sistema u kojem živimo.

Tekst i režiju potpisuje Zijah A. Sokolović, u predstavi glume Zijah A. Sokolović i Dražen Šivak.
Dramaturginja predstave je Selma Parisi.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazalište Ludilište Luda kuća, predstava