Hrvatska

IZBORI: Petir, koja je blizu praga, očekuje još bolje rezultate

Piše: PolitikaPlus

Marijana Petir čija je nezavisna lista prema izlaznim anketama blizu praga rekla je da očekuje još bolje rezultate s obzirom da se ankete rade u gradovima, a njezina lista je usmjerena na poljoprivredu i ruralni razvoj.

"Zahvaljujem biračima koju su podržali moju neovisnu listu”, rekla je Petir koja s volonterima i kandidatima sa svoje liste prati izbornu noć u Maloj Ludini, njezinom rodnom kraju čime se zalaže za ravnomjeran razvoj Hrvatske.

Za izlazne ankete prema kojima je prvo osvajala 3,94 posto što je u međuvremenu poraslo na 4,18 posto glasova Petir je rekla da su svojevrsni smjerokaz.

No, s obzirom da se one rade u gradovima u konačnici očekuje bolji rezultat, jer, kako je rekla, njezina lista je bila jedina usmjerena prema poljoprivrednicima i ruralnom razvoju.

"Ako se uspoređujemo s nekim političkim opcijama koje su imale novac i infrastrukturu, a mi smo blizu njihovom rezultatu onda možemo reći da smo odradili dobar posao i da su birači prepoznali ono što komuniciramo”, kazala je Petir.

Napominje, međutim da će za konačnu ocjenu pričekati konačnu izborne rezultate.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

IZBORI, MARIJANA PETIR