Zagreb

13. i 14. travnja u Histrionskom domu: Međunarodni dječji glazbeni festival ZAGIFEST po drugi put sa Vama

Piše: PolitikaPlus

Ostalo je još samo tjedan dana do Međunarodnog dječjeg glazbenog festivala Zagifest na kojem će zapjevati talentirana djeca iz desetak država Europe. Festival Zagifest ove se godine odvija  13. i 14. travnja u Histrionskom domu, a koncerti započinju u 19 sati.

Na Zagifest dolaze i predstavnici WAF-a (World Association of Festivals) čiji član bi Zagifest trebao postati u sljedećoj godini te svojim članstvom djeci iz Hrvatske stvoriti dodatne prilike za sudjelovanjem na raznim međunarodnim festivalima izvan Hrvatske.

Ideja je, osim samog pjevanja, predstaviti Zagreb u najljepšem svijetlu; pokazati gostima što više znamenitosti i posebnosti grada, a kako bi se mali pjevači osjećali kao prave zvijezde zadužen je tim frizera i kozmetičara koji će ih pripremati za nastup kao i prekrasna scenografija s mnoštvom animacija.

„Ponosni smo na nivo festivala koji smo postavili u prošloj godini te ćemo se truditi biti još bolji sa svakim nadolazećim izdanjem Zagifesta. Osobito me veseli što se neka djeca i ove godine vraćaju na festival, a dolaze nam i gosti koji do sada još nisu bili u Hrvatskoj. Smatram da je cilj Zagifesta ispunjen, a to je međusobno upoznavanje, druženje i stvaranje prijateljstva među djecom.“ -izjavila je Iva Kuzman, direktorica festivala.

Tako se ove godine posebno veselimo i nastupu Elene Brnić, gošće festivala, koja će svojim anđeoskim glasom zasigurno očarati publiku. Elena je djevojčica koju cijela Hrvatska pamti po finalu Supertalenta.

Budite i vi s nama, 13. i 14. travnja u 19:00 sati te podržite mlade talente, jednako glasno i domaće i strane, jer Prijateljstvo djece ne poznaje granice.

Ulaznice za festival mogu se nabaviti u sustavu ulaznice.hr po cijeni od 40, 00 kn.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZAGIFEST