Scena

"Nema signala" : Novi singl Parnog valjka s albuma "Vrijeme" nominiranog za Porin

Piše: PolitikaPlus
Novi studijski album "Vrijeme" grupe Parni valjak iznjedrio je još jedan sjajan singl "Nema signala". Nasljednik hita "Otkud ti pravo", koji nije silazio s HR Top 40 liste najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, na tragu je žestokog južnjačkog rocka i atmosfere tipične za Parni valjak. Husein Hasanefendić Hus još jednom potvrđuje svoju neupitnu kvalitetu, ali i nastavlja s prepoznatljivim zvukom benda u koji uvijek dodaje jednu posebnu svježinu. Hus potpisuje glazbu i tekst, a cijeli bend radio je na aranžmanu.

Parni valjak nastavio je uspješnu suradnju s multimedijalnim umjetnikom Daliborom Barićem, koji potpisuje grafički dizajn albuma "Vrijeme", ali i montažu i režiju spota za prošli singl "Otkud ti pravo". Spot za "Nema signala", koji je premijerno prikazan na CMC televiziji, svojevrsni je nastavak započete priče i ujedno se savršeno uklapa u vizualnu ideju albuma.

Dok hrvatska i regionalna publika uživaju u novom singlu i spotu, Parni valjak trenutno se nalazi na kanadskoj turneji i nakon koncerata u Calgaryju, Vancouveru i Windsoru, dva puta će nastupiti u rasprodanom The Opera Houseu u Torontu. Netom prije turneje dočekala ih je vijest o glazbenoj nagradi Porin za koju su nominirani u tri kategorije: Album godine, Najbolji rock album i Najbolja izvedba grupe s vokalom za hit "Otkud ti pravo". Dodjela nagrada bit će upriličena u riječkom Zametu 29. ožujka.

Foto: Darko Drinovac

Album "Vrijeme", koji će uskoro biti dostupan i na dvostrukom vinilu,  možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa i na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec. hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php? IZDANJE_ID=999863

iTunes: https://itunes.apple. com/us/album/id1445993836

Amazon: https://amazon.com/dp/ B07L6F5DP9

Deezer: https://deezer.com/en/ album/80456192

Spotify: https://open.spotify. com/album/ 4tUUXisnzAZohp31hqjfF2

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

PARNI VALJAK