Tvrtke

BRODOGRADNJA: Uprava Uljanika izabrala strateškog partnera!

Piše: PolitikaPlus

Nadzorni odbor i Uprava ULJANIK-a, d.d., u postupku odabira strateškog partnera Društva, na zajedničkoj sjednici održanoj dana 7. veljače 2019. godine, nakon obavljenih konzultacija i postignutog konsenzusa sa socijalnim partnerima, donijeli su odluku da se za strateškog partnera bira trgovačko društvo Brodograđevina industrija Split Tomislava Debeljaka...

"S izabranim strateškim partnerom pristupit će se zaključenju Ugovora o uređenju međusobnih prava i obveza s naglaskom na obvezu strateškog partnera da, uz suradnju ULJANIK-a, d.d., izradi prihvatljiv i provediv Program restrukturiranja ULJANIK-a, d.d. i ULJANIK Brodogradilišta, d.d.

Izabranom strateškom partneru omogućit će se ulazak u vlasničku strukturu ULJANIK-a, d.d., dokapitalizacijom, sukladno odlukama Glavne skupštine ULJANIK-a, d.d.

O donošenju ove Odluke izvijestit će se Vlada Republike Hrvatske, nadležna ministarstva, Uprava i Nadzorni odbor ULJANIK Brodogradilišta d.d., svi podnositelji valjanih ponuda te investicijska javnost.

Odluka stupa na snagu danom donošenja", stoji u priopćenju.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ULJANIK, BRODOGRADNJA, TOMISLAV DEBELJAK