Scena

UOČI BOŽIĆA U ARENI ZAGREB PRIPREMAJU “POPERA” SPEKTAKL: Senzacija iz Italije, Il Volo

Piše: PolitikaPlus

Senzacija iz Italije, Il Volo, prvi put nastupaju u Hrvatskoj, a ulaznice za koncert opernog pop trija možete kupiti u sustavu Eventim

Jedva čekamo nastupiti u Zagrebu. Nedavno smo ga posjetili i veselimo se što se uoči Božića ponovno vraćamo u Hrvatsku, kažu Gianluca, Piero i Ignazio. Svjetska senzacija iz Italije na sceni je već 10 godina, a priliku za uživanje u njihovim maestralnim izvedbama sad će imati i hrvatska publika.  Nedavno su završili turneju u Sjevernoj i Južnoj Americi, a 21. prosinca u organizaciji Star produkcije nastupit će u zagrebačkoj Areni.

Operni pop trio, kojeg čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23), nazivaju i nasljednicima Tri tenora, a njihov žanr “popera” jer kombiniraju ta dva stila. Njihov potencijal otkrio je jedan od Tenora, Plácido Domingo, s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o posveti Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Il Volo je tako postao i prvi talijanski sastav koji je dobio dozvolu za obrade tih skladbi, a neke od njih ćemo čuti i u Areni. Spektakularan nastup ovih genijalnih mladih pjevača, koji su oduševili mnoge svjetske zvijezde poput Andree Bocellija i Barbre Streisand s kojom su bili i na turneji, idealna je uvertira u božićne blagdane. Kako Il Volo zvuči uživo u izvedbi opernih i pop hitova moći će se doživjeti 21. prosinca u Areni Zagreb.

Ulaznice po cijeni već od 220 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

koncert, Il Volo