Crna kronika

TEŠKA PROMETNA NESREĆA: Jedna osoba poginula, a troje ozlijeđeno u prometnoj nesreći kod Drniša među kojima je dvoje djece

Piše: PolitikaPlus/Hina

Jedna je osoba poginula, a troje je ozlijeđeno, među kojima je dvoje djece, u teškoj prometnoj nesreći u subotu oko 16,20 sati u blizini mjesta Tromilja, na cesti Šibenik-Drniš-Knin, izvijestila je šibenska policija. 

Prometna nesreća dogodila se iza tunela kroz Trtar, u smjeru Drniša, kada je na osobno vozilo Wolkswagen Up, šibenskih registracija, kojim je upravljala 40-godišnja vozačica, naletila cisterna za plin, također šibenskih registracija.

Suvozač u Wolkswagenu, 70-godišnji muškarac, pri tom je zadobio teške ozljede od kojih je nešto kasnije umro u šibenskoj Općoj bolnici, a dvoje djece iz istog vozila je ozlijeđeno te je prvo prevezeno u šibensku, a potom u bolnicu u Splitu. Vozačica Wolkswagenu je zadržana u šibenskoj Općoj bolnici.

Prema prvim informacijama policije uzrok prometne nesreće je najvjerojatnije nedovoljan razmak, kojeg je 40-godišnji vozač cisterne za plin držao od osobnog automobila Wolkswagen, na kojeg je naletio, kaže Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

poginuli, prometna nesreća