Zagreb

Bandić o napadu: Izabrali su krivu metu, hrabri su kad su pijani i u čoporu

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić pustio je u promet novu autobusnu liniju 242 Glavni kolodvor-Podbrežje, prenose 24sata.

Iako je u prvom planu trebao biti novi autobusni pravac, Bandić se osvrnuo na događaje u Vukomercu budući da su ga napali bijesni roditelji i gađali mu automobil.

- Izabrali su krivu metu. Osjećam se odlično, par pijanaca je došlo, li mi smo imali kvalitetan sastanak s predstavnicima roditelja. To je sastavni dio pola, mislim da policija nije u potpunosti obavila svoj posao u pravnoj državi svatko treba raditi svoj posao kako treba. Automobilu nije bilo ništa, sve je u redu, to su bili obični pijance, ja ću biti danas u Vukomercu u 17 sati na pikniku s djecom i nitko me neće čuvati. Hrabri su kad se napiju i kad su u čoporu. Nitko se neće iseljavati nego će oni koji su napravili izgrede odgovarati. Molim vas da ne radimo cirkus oko grada, grad nije slučaj niti će biti, a ako je netko napravio problem neka odgovara, neka ga policija obradi i privede sudu, rekao je Bandić.

Istaknuo je kako se odlično osjećao u automobilu i tijekom napada. - Nisam previše hrabar, ali nisam ni kukavica, ne možete protiv čopora i bedaka. molim roditelje za strpljenje i policiju da obavi svoj dio posla - zaključio je Bandić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, romi