Scena

NAGRADNI TAJEČAJ: Ovo su dobitnice ulaznica za triler SLATKA MALA TAJNA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 17. 09. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za misteriozni triler SLATKA MALA TAJNA (A SIMPLE FAVOR) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Mirjana Haramija Rijeka, Mirjana Stanić Samobor i Ema Klemar Zagreb.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/slatka-mala- tajna/5582/1/1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti od PONEDJELJKA 17. 09. do ČETVRTKA 20. 09. u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu, šalješ ih meni u PONEDJELJAK 17. 09. poslije 12.00 sati, a ja Ivani Sačerić u „Blitz Film & Video Distribution“, koja će preuzeti kontaktiranje multipleksa koje su dobitnici izabrali za gledanje filma. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 17. 09. do ČETVRTKA 20. 09. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u misterioznom trileru SLATKA MALA TAJNA ostvarila ulogu Emily Nelson?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

SLATKA MALA TAJNA (A SIMPLE FAVOR)

SAD, 2018.

Redatelj: Paul Feig

Glumci: Blake Lively, Anna Kendrick, Linda Cardellini, Henry Golding

Žanr: kriminalistički, drama, misterij, triler

Trajanje: 117 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: BRON Studios/Feigco Entertainment/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://asimplefavor.movie/

Možeš li čuvati tajnu? Što se dogodilo s Emily?

Film „Slatka mala tajna“ prati mamu vlogericu Stephanie Ward (Anna Kendrick) i njezinu najbolju prijateljicu, glamuroznu i prekrasnu Emily Nelson (Blake Lively) koja jednog dana nestaje nakon što zamoli Stephanie da pokupi njezinog sina iz škole. Stephanie istog trena pokušava otkriti istinu vezanu za iznenadni nestanak svoje najbolje prijateljice Emily iz grada. Stephanie se udružuje s Emilyjnim mužem i ubrzo se počne pitati poznaje li svoju najbolju prijateljicu onoliko dobro koliko je mislila.

Napet, a istovremeno glamurozan i duhoviti triler ispunjen obratima i izdajama, tajnama i otkrivenjima, ljubavi i lojalnosti, ubojstvima i osveti, redatelja i scenarista Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively u glavnim ulogama. Radnja filma temeljena je na debitantskom romanu Darcey Bell objavljenom 2017. godine.

U kinima od 13. rujna, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

KINA, FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, BLITZ FILM