Hrvatska

PROMETNE NESREĆE: U Hrvatskoj Kostajnici poginuo motociklist, kod Kutine vozač automobila zadobio ozljede opasne po život

Piše: PolitikaPlus

U subotu, 25. kolovoza oko 19.10 sati, u prometnoj nesreći u Hrvatskoj Kostajnici poginuo je 35-godišnji motociklist, hrvatski državljanin, a malo kasnije je u Ilovi blizu Kutine 28-godišnjak zadobio teške ozljede upravljajući osobnim automobilom kutinskih registarskih oznaka, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka.

Motociklist je vozeći se iz smjera Rosulja prema Hrvatskoj Kostajnici svojim motociklom njemačkih registracijskih oznaka i koristeći zaštitnu kacigu na glavi, najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u zavoju kotačem udario u rubnjak te pao s motocikla i smrtno stradao na mjestu događaja.  Zbog očevida promet na tom dijelu DC-47 je bio obustavljen za sva vozila od 19.25 do 23.10 sati te se odvijao obilazno preko DC-224.

Također sinoć, 25. kolovoza oko 22.20 sati, u mjestu Ilovi, grad Kutina, 28-godišnjak je upravljajući osobnim automobilom kutinske registracije, sletio s ceste i zabio se u stablo i u betonsku ogradu.

Iz vozila su ga izvukli djelatnici JVP Kutina, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške ozljede opasne za život, dodaje PU sisačko-moslavačka.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POGINULI, PROMETNE