Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za kriminalistički triler SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA

Piše: Politikaplus

Od danas do PONEDJELJKA 23. 07. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za kriminalistički triler SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (SICARIO 2: DAY OF THE SOLDADO) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA: Sanja Violić Dubrovnik, Milica Pozder Vidovec i Kristina Kemešić Vinkovci...

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/sicario-2-rat-bez- pravila/5564/20180718.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu, dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 23. 07. do ČETVRTKA 26. 07. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac, „Oskarovac“, koji je u kriminalističkom trileru SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA utjelovio lik Alejandra ?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL; [email protected]

 

SICARIO 2: RAT BEZ PRAVILA (SICARIO: DAY OF THE SOLDADO)

Italija, SAD, 2018.

Redatelj: Stefano Sollima

Glumci: Benicio del Toro, Josh Brolin, Catherine Keener, Matthew Modine

Žanr: akcija, kriminalistički, drama, triler

Trajanje: 122 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Black Label Media/Rai Cinema/Thunder Road Pictures/GEM Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://www.soldado.movie/# home

Neke misije trebaju ubojicu...ostale trebaju vojnike.

Rat zbog droge na granici SAD-a i Meksika eskalira, jer su karteli počeli trgovati teroristima diljem američke granice. Kako bi pobijedio u ovome ratu, savezni agent Matt Burns (Josh Brolin) morat će se udružiti sa živahnim Alejandrom (Benicio Del Toro).

Nastavak akcijskog hita „Sicario“ iz 2015. godine. Nominiran za nagradu Oscar®, Josh Brolin i dobitnik nagrade Oscar®, Benicio Del Toro ponovit će svoje uloge, a pridružit će im se Catherine Keener.

U kinima od 19. srpnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradnio natječaj, kina, film