Zagreb

ZAGREB: Zahvala navijačima i poziv gradonačelnika za praćenje nedjeljnog finala

Piše: Politikaplus

Zagreb je sinoć bio pozornica velikog slavlja  i velike podrške našoj fenomenalnoj nogometnoj vrsti koja je ispisala povijest i pobjedom nad Engleskom izborila finale svjetskog nogometnog prvenstva, te nas  učinila neizmjerno sretnima i ponosnima.

Na našem središnjem trgu pjevalo se, strasno navijalo, burno slavilo. Atmosfera za pamćenje kao izraz povezanosti,  zajedništva i  domoljublja, kao izraz podrške i zahvale Vatrenima, timu  iznimnih  pojedinca predvođenih fenomenalnim izbornikom!  

Zahvaljujem  svima koji su bili dio te sjajne  atmosfere, svim službama i institucijama koje su brinule o sigurnosti i organizaciji  ove prekrasne priče.

I što je najljepše to nije kraj – u nedjelju imamo novi susret na Trgu bana J. Jelačića gdje ćemo opet, zdušno i srčano, navijati za naše zlatne nogometaše i vjerujem veseliti se kao nikad do sada.

Pozivam vas drage sugrađanke i sugrađani, da u što većem broju dođete na Trg i da zajedno pošaljemo poruku podrške našim dečkima koji su nam priredili toliko radosti!

Sretno Hrvatska!

Idemo dalje!

Gradonačelnik Grada Zagreba

Milan Bandić

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

navijači, grad zagreb