Zagreb

The Fashion Place: U zagrebačkoj zračnoj luci otvorena nova proširena multi-brend konceptualna trgovina

Piše: PolitikaPlus

Tvrtka SDA Croatia otvorila je u zagrebačkoj zračnoj luci Franjo Tuđman novu, atraktivno uređenu konceptualnu trgovinu The Fashion Place, u čije je uređenje uložila oko dva milijuna kuna. Trgovina The Fashion Place veličine 180 kvadratnih metara nudi ekskluzivno na hrvatskom tržištu francuski brend Longchamp, odjeću hrvatskih modnih dizajnera, modne dodatke i nakit omiljenih svjetskih brendova i po 20 posto nižim cijenama.

U 2017. godini prihodi od prodaje SDA Croatia porasli su za 13 posto u usporedbi s prethodnom godinom. Tvrtka bilježi kontinuirani rast prodaje od ulaska na hrvatsko tržište krajem 2014. godine, a rast prodaje u prošloj godini podržan je rastom broja putnika, ali i većim prodajnim prostorom u novoj zračnoj luci i atraktivnijom ponudom. Među kupcima uz Hrvate prednjače Rusi, Korejci i Britanci. Muškarci i žene podjednako kupuju u zagrebačkoj zračnoj luci.

Uzimajući u obzir daljnji rast broja putnika kao i daljnja ulaganja SDA Croatia u širenje i uređenje prodajnih prostora te kontinuirano jačanje ponude, očekuje se da će prodaja i poslovni rezultati nastaviti rasti i ove godine.

S novouređenim i proširenim prostorom The Fashion Place SDA Croatia na hrvatsko tržište ekskluzivno dovodi francuski luksuzni brend Longchamp čija se ponuda modnih dodataka prostire na 27 kvadratnih metara novootvorene trgovine.

U ponudi su i drugi poznati brendovi modnih dodataka kao što su Furla, CK, Michael Kors, Swarovski i Pandora, sunčanih naočala Ray Ban, Prada, Gucci, Burberry, D&G, Maui Jim, Guess i satova Tag Heuer,Tissot, Daniel Wellington, Diesel, Guess, Michael Kors, Skagen i Sekonda.

Uz mušku kolekciju odjeće Hugo Boss, u trgovini The Fashion Place sada je dostupna i odjeća hrvatskih dizajnera, odnosno brendova Hippy Garden i Lei Lou. U posebnom dijelu trgovine tijekom godine izmjenjivat će se i dodatni asortiman brendova kao što su primjerice Superdry, Not Shy, Jott i Calvin Klein.

The Fashion Place će, osim širinom i atraktivnošću ponude, domaće i inozemne putnike privući cijenama koje su niže i do 20 posto u usporedbi s cijenama na hrvatskom tržištu te u sličnim putničkim trgovinama u drugim europskim zračnim lukama.

S ciljem osiguravanja jednostavne kupnje i pružanja prvorazredne usluge, svim je putnicima na raspolaganju i posebna usluga Shop&Collect, koja im omogućuje da kupljene proizvode preuzmu nakon povratka s putovanja u Zagreb ili da im se ti proizvodi dostave na kućnu adresu ako stižu kasnijim letom.

Nova trgovina u zagrebačkoj zračnoj luci The Fashion Place uređena je u skladu s najsuvremenijim svjetskim trendovima uređenja takvih putničkih trgovina, a odlikuje je zaigran, otkačen i energičan koncept koji kupcima pruža jedinstveno iskustvo kupovanja. Pri uređenju prodajnoga prostora u kojem je izložena ponuda hrvatskih dizajnera korišten je suvremeni industrijski dizajn te je izrađen poseban strop sa stiliziranim crvenim kvadratima koji simboliziraju polja na hrvatskom grbu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

SDA CROATIA, TRGOVINA, ZRAČNA LUKA, ZAGREB