Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnice kino-ulaznica za romantični triler DO DNA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 18. 06. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za romantični triler DO DNA (SUBMERGENCE) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

DOBITNICE NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Marlena Glibušić Kaštel Kambelovac, Kristina Vukasović-Lončar Sinj i Mirjana Stanić Samobor.

 

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/do-dna/5374/20180612.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 18. 06. do ČETVRTKA 21. 06. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove nagrađivani i cijenjeni redatelj romantičnog trilera DO DNA?

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

DO DNA (SUBMERGENCE)

Njemačka, SAD, Francuska, Španjolska, 2017.

Redatelj: Wim Wenders

Glumci: James McAvoy, Alicia Vikander, Alexander Sidigg

Žanr: drama, romansa, triler

Trajanje: 112 minuta

Budžet: 15 milijuna eura

Producentske tvrtke/Distributer: Embankment/Blitz Film & Video Distribution

Ljubav nema granica.

Radnja filma „Do dna“ ljubavna je priča znanstvenice, koja se bavi istraživanjem oceana i tajnog agenta. Danielle Flinders (Alicia Vikander) i James More (James McAvoy) slučajno se upoznaju u hotelu u Normandiji, gdje se oboje pripremaju za životne misije, te se u kratko vrijeme koje su zajedno ludo zaljubljuju jedno u drugo. Kada dođe trenutak rastanka doznajemo da James radi za britansku tajnu službu i odlazi u misiju u Somaliju, a da je Danielle biologinja i matematičarka koja se sprema na misiju podmornicom kako bi istražila svoje teorije.

Dobitnica nagrade Oscar® Alicia Vikander i fantastični James McAvoy u uzbudljivoj romantičnoj priči hvaljenog i nagrađivanog redatelja Wima Wendersa, temeljenoj na istoimenom romanu J.M. Ledgarda.

U kinima od 14. lipnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

NAGRADNI NATJEČAJ