Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici kino-ulaznica za akcijski ZF megahit JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 08. 06. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 2X2 kino-ulaznice za akcijski ZF megahit JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA (JURASSIC WORLD: KINGDOM FALLEN) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Monika Kojčin Zagreb i Hrvoje Kovač Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/jurski-svijet- pad-kraljevstva/5522/1/1.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, od SUBOTE 09. 06. do PETKA 22. 06. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u akcijskom ZF megahitu JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA tumači lik Owena Gradyja? Odgovor:

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MIL:[email protected]

JURSKI SVIJET: PAD KRALJEVSTVA (JURASSIC WORLD: FALLEN KINGDOM)

SAD, Španjolska, 2018.

Redatelj: J. A. Bayona

Glumci: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ted Levine, Jeff Goldblum, Toby Jones, BD Wong, Rafe Spall

Žanr: akcija, avantura, ZF

Trajanje: 128 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Amblin Entertainment/Apache Entertainment/Legendary Entertainment/Perfect World Pictures/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Originalna web stranica: http://www.jurassicworld.com/? redirect=off

Život uvijek pronađe put.

 

Uz sve čudo, avanturu i uzbuđenje koji su sinonimi za jednu od najpopularnijih i najuspješnijih franšiza u povijesti kina, ovo jedinstveno filmsko ostvarenje, 7. lipnja 2018. godine u hrvatska kina vraća omiljene dinosaure i ostale stanovnike Jurskog svijeta.

Novi nastavak fantastičnog serijala, „Jurski svijet: Pad Kraljevstva“, redatelja J. A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Zvijezde serijala Chris Pratt i Bryce Dallas Howard ostaju vjerni Jurskom svijetu i u ovom nastavku, a uz njih se vraćaju i glasoviti izvršni producenti Steven Spielberg i Colin Trevorrow. Glumačkom dvojcu Pratt i Howard, ovoga se puta pridružuju James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones i Rafe Spall, dok BD Wong i Jeff Goldblum također nastavljaju svoje uloge.

Fantastični svijet dinosaura u novom nastavku publici donosi više akcije, avanture i adrenalina no ikad. Ne propustite svjedočiti bitci za veličanstveno kraljevstvo od kojeg je sve počelo.

Baš kada ste se udomaćili u Jurskom svijetu toliko da pomislite kako vas ondje više ništa ne može iznenaditi – pripremite se ostati bez daha!

U kinima od 7. lipnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i „CineStar“ Arena IMAX kinu u 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

FILM, NAGRADNI NATJEČAJ, Editus d.o.o.