Scena

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnice kino-ulaznica za hit-komediju OSJEĆAM SE LIJEPA

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PONEDJELJKA 21. 05. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Editus d.o.o.“ i portal politika+ u kojem dijelimo 2X2 kino-ulaznice za hit-komediju OSJEĆAM SE LIJEPA (I FEEL PRETTY) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall, Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik ili za jedan od multipleksa „Cineplexx“, „City Center One East“ u Zagrebu i „City Center One“ u Splitu.

 

DOBITNICE NAGRADNOG NATJEČAJA SU;  Margareta Gluhak Zagreb i Renata Horvat Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ najave-filmova/osjecam-se- lijepa/5479/1/1.

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“ u Hrvatskoj bi željeli pogledati film.

 

 Popis dobitnika objavljujemo na portalu. Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“ i/ili „Cineplexx“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 21. 05. do ČETVRTKA 24. 05. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja u hit-komediji OSJEĆAM SE LIJEPA tumači lik Renee?


SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

 

OSJEĆAM SE LIJEPA (I FEEL PRETTY)

Kina, SAD, 2018.

Redatelji: Abby Kohn, Marc Silverstein

Glumci: Amy Schumer, Michelle Williams, Emilij Ratajkowski

Žanr: komedija

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Huayi Brothers Pictures/Voltage Pictures/Wonderland Sound and Vision/Film & TV House/GEM Entertainment/Editus d.o.o.

Originalna web stranica: https://www.ifeelpretty.movie/

 

Promijeni sve. Bez da promijeniš išta.

U filmu „Osjećam se lijepa“, redateljskog dvojca Abby Kohn i Marca Silversteina, u oporavku nakon traumatične nezgode, Renee (Amy Schumer) se budi kao nova osoba, odagnavši staru nesigurnu verziju sebe daleko u zaborav. Ozljeda glave donijela joj je nevjerojatnu količinu samopouzdanja, zarazno je sretna i neupitno zadovoljna sobom. Novi stav i pogled na sebe, omogućuje joj da okrene novi list i započne potpuno novi život. Uvjerena je da  je najsposobnija žena na svijetu i da je ništa ne može pokolebati. Živi punim plućima, bez zadrške i straha, i u tome uživa.

 

Amy Beth Schumer, nagrađivana je američka stand-up komičarka, spisateljica, glumica i producentica koja se nakon višestrukih uspjeha na malim ekranima, 2015. godine prvi put pojavila se i na velikim platnima s filmom „Kaos u glavi“ (Trainwreck), romantičnoj komediji u kojoj je tumačila glavnu ulogu i koju je potpisala kao autorica priče i scenarija.

U kinima od 17. svibnja, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

nagradni natječaj, Editus d.o.o.