Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Ovo su dobitnici ulaznica za izvedbu predstave OTPISANE

Piše: PolitikaPlus

Od danas do PETKA 11. 05. do podneva „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Kazalište Moruzgva, Gradsko kazalište „Scena“ Gorica i portal politika+, u kojem za izvedbu predstave OTPISANE, koja će biti na programu u NEDJELJU 13. 05. u 20.00 sati na sceni „Vidra“, Zagreb, Draškovićeva 80, darujemo 2x2 ulaznice. Branko, svakako te molim da uz tekst nagradnog natječaja objaviš i tekst i fotografije u prilogu.

 

DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA SU; Mirjana Stanić i Vladimir Rakoš, čestitamo!

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode TOČNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Ime dobitnik/dobitnice objavljujemo na portalu. Kazališta „Vidra“. Dobitnici NEĆE posebno biti obaviješteni o načinu preuzimanja osvojenih ulaznica, koje podižu uz predočenje osobne iskaznice na dan predstave od 19.00 sati, u Kazalištu „Vidra“, Draškovićeva 80.

 

Nagradno pitanje za predstavu OTPISANE je: Navedite jednu glumicu/glumca koji glume u predstavi „OtpisaNE“? 

 

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

http://www.moruzgva.com/ predstave/otpisane/.

Nova predstava Kazališta Moruzgva

“OtpisaNE” Renata Baretića u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Scene Gorica!

 

Predstava “OtpisaNE”, nastala u koprodukciji Kazališta Moruzgva i Gradskog kazališta – Scena “Gorica”, premijerno je izvedena u listopadu prošle godine te se za svaku njezinu izvedbu traži ulaznica vise. Prema tekstu Renata Baretića i u režiji međunarodno priznatog Nikole Zavišića ova komedija uz vrhunski glumački ansambl koji čineKsenija Marinković, Ecija Ojdanić, Slavko Sobin i Erna Rudnički jamči ozbiljnu zabavu.  

 

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da - barem u ovom slučaju - bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći.

 

Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i pregršt komičnih situacija, a “OtpisaNE” su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma. “OtpisaNE” će vas nasmijati, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima.        

 

Scenografkinja i kostimografkinja predstave je Irena Kraljić, oblikovanje tona i glazbu potpisuje Willem Miličević, a oblikovanje svjetla Nikola Zavišić. Predstava je nastala zahvaljujući potpori Grada Zagreba, Grada Velike Gorice i Ministarstva kulture te sponzora.