Tvrtke

IMENOVANJE: Trgovački sud potvrdio Fabrisa Peruška i Irenu Weber

Piše: PolitikaPlus

Iz Trgovačkog suda u Zagrebu potvrđeno je kako je "danas donesenim rješenjem sud opozvao s dužnosti izvanrednog povjerenika Antu Ramljaka i imenovao novog izvanrednog povjerenika Fabrisa Peruško te imenovao i zamjenicu istome u osobi Irene Weber".

Iz Agrokora navode kako je riječ o stručnjacima koji su i dosada bili angažirani na poslovima unutar sustava. "Stoga će u najkraćem mogućem roku moći u potpunosti preuzeti vođenje postupka izvanredne uprave i postizanja nagodbe, u skladu s rokovima koje propisuje Zakon o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za Republiku Hrvatsku", ističu iz Agrokora.

Irena Weber jutros je stigla na posao u Agrokor, a novi izvanredni povjerenik Fabris Peruško stigao je u Tisak. Čeka, kaže rješenje Suda i nema nikakvih planova za sastanke tijekom današnjeg dana. U Agrokor je stigao i Ante Ramljak. U Agrokoru bi danas trebalo doći do primopredaje funkcije. Očekuje se da će Ante Ramljak Peruška uputiti u cijeli proces nacrta nagodbe, s obzirom da, kako je i sam Peruško jučer rekao, u detalje nije upućen.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Fabris Peruško, agrokor, trgovački sud