Crna kronika

OČEVID U TIJEKU: Pobjegao policiji pa ga našli mrtvog u nepristupačnoj šumi

Piše: PolitikaPlus

Mladić (22), koji je 8. veljače pobjegao policiji, nađen je mrtav na nepristupačnom šumskom terenu Lokve, priopćila je PU primorsko goranska.

Pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka u subotu su pronašli tijelo 22-godišnjeg mladića za kojim su tragali od petka, priopćili su iz PU primorsko-goranske. 

Navode kako je riječ o hrvatskom državljaninu koji se u četvrtak oko 23.30 sati kod naplatne postaje u Lučicama nije zaustavio na svjetlosne znakove za zaustavljanje koje su davali policijski službenici Policijske postaje Delnice. Mladić je nastavio s vožnjom do predjela Špičunak, gdje je ostavio osobno vozilo s troje putnika i udaljio se pješice. 

Policijski službenici Policijske postaje Delnice u više su navrata obilazili teren no nisu ga zatekli na navedenom području. Nakon što je sljedećeg dana, 9. veljače u poslijepodnevnim satima prijavljen njegov nestanak, policija je poduzela mjere traganja za nestalom osobom u što su bili uključeni i pripadnici HGSS-a. U večernjim satima 9. veljače prekinuto je traganje da bi se nastavilo danas u subotu u jutarnjim satima. Pripadnici Specijalne jedinice policije Rijeka nastavili su traganje za nestalom osobom čije su tijelo zatekli na izuzetno nepristupačnom šumskom terenu na području Lokava. 

Na mjestu događaja proveden je očevid, a zbog otežanih uvjeta i pristupa samom mjestu pronalaska nestale osobe, izvlačenje tijela trajalo je više sati.

Točak uzrok smrti utvrdit će se na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, smrt