Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je osvojio 3x2 ulaznice za ratni akcijski hit 12 HRABRIH

Piše: PolitikaPlus/

Od danas do PONEDJELJKA 05. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju „Blitz Film & Video Distribution“, multipleksi „CineStar“ i portal politika+ u kojem dijelimo 3X2 kino-ulaznice za ratni akcijski hit 12 HRABRIH (12 STRONG) za jedan od multipleksa „CineStar“ u Hrvatskoj u kojem se prikazuje predmetni film: Zagreb: Branimir centar, Avenue Mall i Arena IMAX, Zadar, Vukovar, Varaždin, Šibenik, Split: Joker i 4DX Mall of Split, Slavonski Brod, Rijeka, Osijek i Dubrovnik.

 

OVO SU DOBITNICI NAGRADNOG NATJEČAJA;  Ivan Kuzmić Kaštel Novi,  Jadran Franin Split i Tatjana Potkonjak Zagreb.

https://www.blitz-cinestar.hr/ cinestar/12-hrabrih/5021/ 20180130.

 

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navode OBAVEZNO KAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno),

4. broj telefona/mobitela, i

5. u kojem multipleksu „CineStar“ bi željeli pogledati film.

 

Dobitnici mogu kino-ulaznice iskoristiti ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 05. 02. do ČETVRTKA 08. 02.  u „CineStaru“ u kojem su izabrali pogledati film. Popis dobitnika objavljujemo na portalu.

Dobitnici NEĆE posebno biti obavješteni o načinu preuzimanja osvojenih kino-ulaznica, koje mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice, u odabranom multipleksu „CineStar“, ISKLJUČIVO od PONEDJELJKA 05. 02. do ČETVRTKA 08. 02. za bilo koju predstavu osim onih u IMAX dvorani, 4DX dvoranama i i Gold Class dvoranama.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumac koji u ratnom akcijskom hitu 12 HRABRIH tumači lik Mitcha Nelsona?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL. [email protected]

 

12 HRABRIH (12 STRONG)

SAD, 2018.

Redatelj: Nicolai Fuglsig

Glumci: Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Trevante Rhodes

Žanr: akcija, drama, povijesni

Trajanje: 130 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Alcon Entertainment/Black Label Media/Jerry Bruckheimer Films/Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution

Originalna web stranica: https://12strongmovie.com/

 

Od Jerryja Bruckheimera producenta filma „Pad crnog jastreba“. 11. rujna 2001. svijet je gledao teror. 12. rujna 2001. otišli su se boriti. Potvrđena istinita priča o vojnicima na konjima.

 

Radi se o istinitoj priči o timu CIA operativaca i pripadnika specijalnih postrojbi američke vojske koji su se sukobili s Talibanima u Afganistanu. Uspjeli su poraziti talibanske protivnike i, naposljetku, osloboditi drugi najveći grad u Afganistanu, što se pokazalo ključnim u oslobođenju regije od Talibana.

 

U filmu „12 hrabrih“ glume Chris Hemsworth, Michael Shannon, Michael Pena, Rob Riggle i Elsa Pataky, a produkciju potpisuje slavni Jerry Bruckheimer, poznat po klasicima „Američki žigolo“, „Top Gun – vrhunski letači“, „Pearl Harbor“, „Pad crnog jastreba“ i mnogih drugih.

 

Film je snimljen prema istinitom događaju, temelji se na knjizi Douga Stantona „Horse soldiers“ i opisuje događaje koji su slijedili nakon napada 11. rujna 2001., nakon čega je CIA pokrenula tajnu akciju u Afganistanu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, nagradni natječaj