Kultura

NAGRADNI NATJEČAJ: Evo tko je sretni dobitnik 1x2 ulaznice za predstavu I OPET...MIFFY u Kazalištu Trešnja

Piše: PolitikaPlus

Od DANAS do PETKA 02. 02. do 12.00 sati, „idemo“ s nagradnim natječajem koji organiziraju Kazalište Trešnja i portal politika+ u kojem za predstavu I OPET…MIFFY, u Kazalištu Trešnja, Mošćenička 1, Zagreb, dijelimo 1X2 ulaznice (JEDAN dobitnik/dobitnica osvaja DVIJE ulaznice) za izvedbu koja će biti na programu u SUBOTU 03. 02. u 17.00 sati.

 

DOBITNIK NAGRADNOG NATJEČAJA JE; Goran Šatalić, čestitamo!

 

http://www.kazaliste-tresnja. hr/predstave/i-opet-miffy/,

Sudionici nagradnog natječaja, osim točnog odgovora na postavljeno pitanje, navodeKAKO SLIJEDI:

1. ime i prezime,

2. točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto i poštanski broj),

3. e-mail adresu (obavezno), i

4. broj telefona/mobitela.

 

Ime dobitnika/dobitnice objavljujemo na portalu,

Dobitnik/dobitnica NEĆE POSEBNO biti obaviješteni o osvojenim ulaznicama, imena će im se nalaziti na blagajni Kazališta Trešnja, Mošćenička 1, a ulaznice se podižu uz predočenje osobne iskaznice sat vremena prije početka predstave.

 

Nagradno pitanje je: Kako se zove glumica koja je u predstavi I OPET…MIFFY utjelovila naslovni lik, Miffy?

SVOJE ODGOVORE ŠALJITE NA MAIL: [email protected]

Zečica Miffy vraća se na scenu kazališta Trešnja

Hit mjuzikl za najmlađe 'I opet…Miffy' od veljače ponovno igra u Trešnji, jedinom kazalištu izvan Nizozemske koje ima ekskluzivno pravo postavljanja.

Mjuzikli Miffy i nastavak I opet…Miffy vjerno slijede slikovnice nizozemske ikone književnosti za djecu, Dicka Brune. Jednostavne i svedene na bitno, slikovnice su postigle svjetski uspjeh, a zečica Miffy, nacrtana u nekoliko čistih poteza, svojom suvremenom likovnošću predstavlja jedinstvenu estetiku u području dječje ilustracije.

„I opet…Miffy smo obnovili zbog velikog interesa publike i nadamo se da će se i novim generacijama mjuzikl jednako svidjeti“, rekla je ravnateljica kazališta Trešnja, Višnja Babić.

Čak 85.000 posjetitelja pogledalo je oba nastavka Miffy, koje je Trešnjin ansambl izveo preko 300 puta.

„Prilikom obnove predstave koju nismo igrali godinama, shvatili smo koliko nas veseli i koliko volimo igrati Miffy. Uvijek je predivan osjećaj igrati u traženim predstavama, a budući da se za Miffy traži karta više, nadamo se da to govori o kvaliteti“, kazala je glumica Aleksandra Naumov koja u predstavi glumi Miffy.

U ovom nastavku Miffy će upoznati opasnosti vatre, krenut će u školu i tamo upoznati nove prijatelje, čeka ju i veliko iznenađenje kada joj roditelji otkriju jednu tajnu … Mjuzikl donosi puno razigranih songova i plesa, uz scenografiju u prepoznatljivim žarkim bojama Dicka Brune, a režirao ga je nizozemski redatelj, glumac, pisac i producent Bruun Kuijt. Predstavu mogu pratiti i oni najmlađi, već od navršene dvije godine.

U predstavi igraju Aleksandra Naumov, Sanja Hrenar, Daria Knez Rukavina, Vanda Vujanić Šušnjar, Tvrtko Jurić, Ivana Bakarić i Luka Bulović.

Dramatizaciju i stihove potpisuje Ivo de Wijs, autor glazbe je Joop Stokkermans, scenografiju i kostimografiju potpisuje Arno Bremers, oblikovanje svjetla Pelle Herfst, a prevoditeljica je Vanda Vujanić Šušnjar.

Predstava se vraća na repertoar kazališta Trešnja od veljače, kada se može pogledati 3., 4. i 11. veljače.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

gradsko kazalište trešnja, politikaplus, nagradfni natječaj