Kultura

Od 11.01.2018.: Duboko udahnite, počinje adrenalinska vožnja do zadnje stanice PUTNIK napokon u hrvatskim kinima!

Piše: PolitikaPlus

Ovog četvrtka, 11.1.2018., dugo očekivani triler Putnik, s fantastičnim Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, napokon stiže u hrvatska kina.

Michael je obiteljski čovjek i prodavač osiguranja koji svakodnevno s posla kući putuje vlakom. Jednog poslijepodneva njegovu sigurnu rutinu prekida misteriozna neznanka i obasipa ga intrigantnim osobnim pitanjima. U jednom danu, njegov život kakav je do tada vodio pada u vodu. Michealu, kojeg tumači Liam Neeson, nametnut je zadatak s ponudom koju ne može odbiti te biva prisiljen identificirati skrivenog putnika. Netko na njegovom vlaku je uljez, a na njemu je da prije zadnjeg zaustavljanja otkrije tko ne pripada.

U bitci s vremenom pokušava razriješiti nametnutu mu zagonetku. Sve je protiv njega, a kako vrijeme curi, ova igra postaje sve opasnija. Uskoro shvaća kako je namamljen u kriminalnu zavjeru te da potpomaže smrtonosni plan koji se počinje odvijati pred njegovim očima. U Michelovim je rukama sudbina njegove obitelji i sudbine svih suputnika u vlaku. Životi su u pitanju i na njemu je nevjerojatno veliko breme. U nametnutom mu izazovu mora pronaći izlaz iz bezizlazne situacije.

Ovaj intenzivni, inteligentni akcijski triler, koji u hrvatska kina stiže ovog četvrtka, 11.1.2018., na velike ekrane donosi eksplozivnu kombinaciju misterije, napetosti, i akcije.

Usudite se prihvatiti izazov. Pridružite se bitci s vremenom i otkrijte tko ne pripada…

  • Glumci:  Liam Neeson, Vera Farmiga, Patric Wilson, Sam Neill, Elizabeth McGovern, Damson Idris, Florence Pugh, Adam Nagaitis, Killian Scott

  • Režija: Jaume Collet-Serra

  • Scenarij: Byron Willinger, Philip de Blasi

  • Glazba: Roque Baños

  • Žanr: misterija, akcijski triler

  • Producenti: Jaume Collet-Serra, Michael Dreyer, Ron Halpern, Alex Heineman, Lacey Darlene Paulson, Andrew Rona, Juan Sola

  • US distributor: Lionsgate

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

film, kina