Hrvatska

NEOČEKIVANI OBRAT: Tomaševića izbacili iz HDZ-a, supruga Mara povukla sve optužbe protiv njega

Piše: PolitikaPlus
Pred Visokim časnim sudom HDZ-a danas se našao prijedlog Predsjedništva stranke da se požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića bezuvjetno isključi iz stranke.
 
Odluka je donesena - jednoglasno, piše N1.
 
Davor Miličević, predsjednik Visokog suda časti potvrdio je da je 6 slučajeva riješeno pozitivno, a jedan negativno. - Ta odluka je ona o isključenju Tomaševića iz stranke i to je izglasano jednoglasno. Postoji mogućnost da se on žali, a to može učiniti civilnim putem. Hoće li poduzeti nešto, o tom potom, potvrdio je Miličević.
 
Mara Tomašević odustala je od optužbi protiv supruga, potvrdila je Novoj TV zamjenica predsjednika Općinskog suda u Požegi Mirjana Madunić, prenosi Dnevnik.hr
 
Potvrdila je da je gospođa Tomašević, koja je svojeg supruga optužila za obiteljsko nasilje, došla na sud u prijepodnevnim satima i dala izjavu u kojoj stoji da želi povući sve optužbe i izjave protiv supruga te da nije zainteresirana za kazneni progon.
 
Sutkinja Madunić je pojasnila da postupak ide dalje jer se radi, o kako kaže, kaznenim djelima koja se gone po službenoj dužnosti.


 
 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

alojz tomašević, hdz